Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις από τη σύμβουλο ψυχικής υγείας της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις από τη σύμβουλο ψυχικής υγείας της Καρολάιν
Γλυκά Νερά: Μετά την φυλάκιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η ψυχολόγος της Καρολάιν προβαίνει σε νέες αποκαλύψεις.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως από την ψυχολόγο της Καρολάιν σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Να θυμίσουμε ότι οι πληροφορίες για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στο γάμο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την Καρολάιν Κράουτς φαίνεται πως επιβεβαιώθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, υπό καθεστώς πλήρους μυστικότητας κατέθεσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν Κράουτς και του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος τη δολοφόνησε μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν, στα Γλυκά Νερά.

Σχετικά με τις συνεδρίες που έκανε η Καρολάιν

Μίλησε για τις σχεδόν 20 συνεδρίες που έκαναν μαζί της, από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ αποκάλυψε και τι έγινε στο πρώτο ραντεβού, στο γραφείο της στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Ελένη Μυλωνοπούλου είπε πως ο Αναγνωστόπουλος αρχικά έκανε λόγο για επιλόχειο κατάθλιψη της Καρολάιν. Όμως, όταν βγήκε από το γραφείο και η συνάντηση συνεχίστηκε χωρίς την παρουσία του, η κοπέλα της είπε ότι ήθελε να χωρίσει και ζήτησε βοήθεια, νιώθοντας εγκλωβισμένη από τον 33χρονο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Καρολάιν είπε «είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο και το παραμύθι που είχε στήσει, όμως σιχαίνομαι τον άνθρωπο»…

Μάλιστα, η κ, Μυλωνοπούλου κατέθεσε στον ανακριτή ότι μετά το έγκλημα, δεχόταν απειλητικά μηνύματα από αγνώστους, για να μην αποκαλύψει όσα ήξερε για τη σχέση του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Η αστυνομία θα ερευνήσει τι τηλεφωνήματα ήταν αυτά και από ποιους έγιναν.

Τρεις γυναίκες στην ζωή του πιλότου

Όπως αναφέρει νέο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real News», από τα εργαστηριακά ευρήματα προκύπτει η παράλληλη εμπλοκή του 33χρονου πιλότου με τρεις γυναίκες πέραν της 20χρονης συζύγου του, πριν τη δολοφονία της.

Στο εν λόγω συμπέρασμα κατέληξαν οι ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση βασισμένοι σε υλικό από κινητά τηλέφωνα και διαδικτυακά προφίλ τα οποία «προδίδουν» τη στενή σχέση του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου με τις τρεις αυτές γυναίκες, οι οποίες όμως βάσει των στοιχείων ουδεμία σχέση έχουν με το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Οι Αρχές έχουν επικοινωνήσει και με τρεις προκειμένου να «προσδιορίσουν τη σχέση τους» με τον δολοφόνο της Κάρολαϊν και να εξακριβωθεί κατά πόσο αυτές επηρέασαν τη σχέση του ζευγαριού.

Όπως, ωστόσο, αποδείχτηκε, και οι τρεις είχαν σταματήσει να έχουν επαφές μαζί του αρκετό καιρό πριν ο ίδιος σκοτώσει την σύζυγό του στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Αξίζει να σημειωθεί πως καμία δεν έδωσε επίσημη κατάθεση, παρά μόνο πραγματοποίησαν μία «φιλική κουβέντα» με τους αστυνομικούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments