Τεχνολογία

Nintendo Oled: H εταιρεία τοποθετήθηκε δημόσια για το νέο μοντέλο

Nintendo Oled: H εταιρεία τοποθετήθηκε δημόσια για το νέο μοντέλο
Nintendo Oled: Η ιαπωνική εταιρία αποφάσισε, λοιπόν, να τοποθετηθεί δημόσια και να ξεκαθαρίσει μια και καλή το τοπίο.

Παρόλο που η Nintendo ανακοίνωσε πρόσφατα το Switch OLED, οι φήμες για κάποιο αναβαθμισμένο Nintendo Switch Pro δεν έχουν σταματήσει. Η ιαπωνική εταιρία αποφάσισε, λοιπόν, να τοποθετηθεί δημόσια και να ξεκαθαρίσει μια και καλή το τοπίο.

Όλα ξεκίνησαν από το πρόσφατο ρεπορτάζ του Bloomberg, το οποίο ανέφερε πως η υψηλότερη τιμή του OLED μοντέλου δίνει στη Nintendo μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους σε σύγκριση με τον αρχικό Switch. Συγκεκριμένα, το έμπιστο μέσο, το οποίο ήταν βασική πηγή πληροφορίων για το OLED μοντέλο πριν την επίσημη ανακοίνωσή του, ανέφερε πως η Nintendo είχε περίπου $40 περισσότερο κέρδος για κάθε κονσόλα, σε σχέση με το αρχικό μοντέλο.

Λίγες ώρες μετά, η Nintendo προέβη σε μια σπάνια -για τα δεδομένα της- κίνηση και μέσα από επίσημο κανάλι επικοινωνίας της στο Twitter δήλωσε: «Ένα ειδησεογραφικό ρεπορτάζ στις 15 Ιουλίου του 2021 ισχυρίστηκε ότι το περιθώριο κέρδους του Nintendo Switch (OLED μοντέλο) θα αυξηθεί σε σύγκριση με το Nintendo Switch. Για να διασφαλίσουμε τη σωστή κατανόηση μεταξύ των επενδυτών και των πελατών μας, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι η αναφορά αυτή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Θέλουμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι μόλις ανακοινώσαμε ότι το Nintendo Switch (OLED μοντέλο) θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2021 και δεν έχουμε σχέδια για την κυκλοφορία οποιουδήποτε άλλου μοντέλου αυτή τη στιγμή.»

Η σχετική δημοσιίευση της εταιρίας:

We also want to clarify that we just announced that Nintendo Switch(OLED Model) will launch in October, 2021, and have no plans for launching any other model at this time. (2/2 — 任天堂株式会社(企業広報・IR) (@NintendoCoLtd) July 19, 2021

Nintendo: Πιστή στον στόχο της η εταιρεία ετοιμάζεται για το νέο μοντέλο

Η Nintendo ετοιμάζεται για το νέο switch με 7ιντση οθόνη. Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της πρόσφατης γενικής συνέλευσης των μετόχων της, η Nintendo ερωτήθηκε αν οι mini κονσόλες της μπορούν να αποτελέσουν έναν νέο τρόπο για να μπορέσουν οι γονείς που δε παίζουν πλέον παιχνίδια να έρθουν ξανά σε επαφή με τα IPs της. Υπήρχε αρκετή φημολογία και τώρα ήρθε η στιγμή της επίσημης παρουσίασης για το Nintendo Switch με οθόνη OLED 7 ιντσών. Η επίσημη αποκάλυψη δείχνει ότι οι φήμες βγήκαν αληθινές για τη νέα φορητή gaming κονσόλα.

Διαστάσεις οθόνης και τιμές

Οι διαστάσεις του Nintendo Switch με οθόνη OLED 7 ιντσών είναι στα 102x242x13.9 mm και το βάρος στα 420 γραμμάρια, όταν τα χειριστήρια είναι συνδεδεμένα στις άκρες του πλαισίου. Η οθόνη OLED με τη διαγώνιο των 7 ιντσών έχει ανάλυση 1280×720 pixels και υποστηρίζει είτε την τοποθέτηση στο τραπέζι, είτε το χειροκίνητο gaming.

Η Nintendo παρουσιάζει το νέο Switch με 7ιντση οθόνη OLED Το νέο Nintendo Switch έχει στο εσωτερικό του έναν επεξεργαστή Nvidia Tegra, μαζί με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB που μπορεί να επεκτείνεται με τη χρήση καρτών microSD. Υποστηρίζονται όλες οι μορφές ασύρματης συνδεσιμότητας, με την χωρητικότητα της μπαταρίας να φτάνει τα 4310 mAh.

Η τιμή του νέου μοντέλου στις ΗΠΑ θα διαμορφωθεί στα 349.99 δολάρια, με την εμπορική διάθεσή του να είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει από τις 8 Οκτωβρίου 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments