Τεχνολογία

Nintendo: Έρχεται το νέο Switch με 7ιντση οθόνη OLED

Nintendo: Έρχεται το νέο Switch με 7ιντση οθόνη OLED
Nintendo: Πιστή στον στόχο της η εταιρεία ετοιμάζεται για το νέο μοντέλο

Η Nintendo ετοιμάζεται για το νέο switch με 7ιντση οθόνη. Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της πρόσφατης γενικής συνέλευσης των μετόχων της, η Nintendo ερωτήθηκε αν οι mini κονσόλες της μπορούν να αποτελέσουν έναν νέο τρόπο για να μπορέσουν οι γονείς που δε παίζουν πλέον παιχνίδια να έρθουν ξανά σε επαφή με τα IPs της.

Υπήρχε αρκετή φημολογία και τώρα ήρθε η στιγμή της επίσημης παρουσίασης για το Nintendo Switch με οθόνη OLED 7 ιντσών. Η επίσημη αποκάλυψη δείχνει ότι οι φήμες βγήκαν αληθινές για τη νέα φορητή gaming κονσόλα.

Διαστάσεις οθόνης και τιμές

Οι διαστάσεις του Nintendo Switch με οθόνη OLED 7 ιντσών είναι στα 102x242x13.9 mm και το βάρος στα 420 γραμμάρια, όταν τα χειριστήρια είναι συνδεδεμένα στις άκρες του πλαισίου. Η οθόνη OLED με τη διαγώνιο των 7 ιντσών έχει ανάλυση 1280×720 pixels και υποστηρίζει είτε την τοποθέτηση στο τραπέζι, είτε το χειροκίνητο gaming.

Η Nintendo παρουσιάζει το νέο Switch με 7ιντση οθόνη OLED Το νέο Nintendo Switch έχει στο εσωτερικό του έναν επεξεργαστή Nvidia Tegra, μαζί με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB που μπορεί να επεκτείνεται με τη χρήση καρτών microSD. Υποστηρίζονται όλες οι μορφές ασύρματης συνδεσιμότητας, με την χωρητικότητα της μπαταρίας να φτάνει τα 4310 mAh.

Η τιμή του νέου μοντέλου στις ΗΠΑ θα διαμορφωθεί στα 349.99 δολάρια, με την εμπορική διάθεσή του να είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει από τις 8 Οκτωβρίου 2021.

Ετοιμάζει το δικό της μουσείο στην Ιαπωνία

Μια πρώην βιομηχανική εγκατάσταση της Nintendo στην επαρχία του Κιότο στην Ιαπωνία πρόκειται να γίνει το πρώτο μουσείο της γνωστής εταιρείας βιντεοπαιχνιδιών. Κατασκευασμένο το 1969, το Nintendo Uji Ogura Plant στην Uji-city, χρησιμοποιείτο για παραγωγή hanafuda (ιαπωνικών καρτών για παιχνίδια) και για ένα διάστημα στέγαζε κέντρο εξυπηρέτησης πελατών για επισκευές.

Μετά τα εγκαίνια νέας μονάδας το 2016, το μέλλον της παλαιάς ήταν αβέβαιο. Το σχεδιαζόμενο μουσείο σύμφωνα με το CNN Greece, θα προβάλλει ιστορικά προϊόντα της Nintendo και θα φιλοξενεί εκθέσεις και εκδηλώσεις-εμπειρίες για να μοιραστεί, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, «με το κοινό την ιστορία εξέλιξης των προϊόντων της και τη φιλοσοφία της».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments