Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Τετάρτη 21/07

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Τετάρτη 21/07
Ελίφ σήμερα: Ο Κερέμ δεν καταφέρνει να πει την αλήθεια στην Παρλά για την αναπηρία της. Νιώθει απαίσια και ξέρει πως ό,τι έγινε, έγινε από δικό του λάθος. Αν είχε ακούσει τον άνθρωπο του προσεχτικά θα ήξερε ποιο αυτοκίνητο είχε πρόβλημα με τα φρένα του. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν το έχει μοιραστεί ακόμα με κανέναν.
Ελίφ σήμερα: Ο Κερέμ δεν καταφέρνει να πει την αλήθεια στην Παρλά για την αναπηρία της. Νιώθει απαίσια και ξέρει πως ό,τι έγινε, έγινε από δικό του λάθος. Αν είχε ακούσει τον άνθρωπο του προσεχτικά θα ήξερε ποιο αυτοκίνητο είχε πρόβλημα με τα φρένα του. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν το έχει μοιραστεί ακόμα με κανέναν.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Ταρίκ τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και υποκρίνεται πως νοιάζεται για την κατάσταση της Παρλά. Η Βιλντάν λέει τα άσχημα νέα στην Ελίφ. Αν και η μικρή δεν συμπαθεί την Παρλά επειδή δεν της φέρεται καλά, νιώθει μεγάλη θλίψη, για αυτό που συνέβη.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Αλέβ πηγαίνει στο μαγαζί της Τουλάι για να μιλήσει με τη Ζουλιντέ και να μάθει περισσότερα. Η Αλέβ ρωτάει τη Ζουλιντέ αν της ανήκει το σπίτι που μένει ή αν το νοικιάζει και στη συνέχεια της κάνει ερωτήσει για τον σπιτονοικοκύρη της. Η Ζουλιντέ της λέει πως ο σπιτονοικοκύρης της μένει στο εξωτερικό και η Αλέβ πιστεύει πως της λέει ψέματα και προσπαθεί να καλύψει τον Σαφάκ.

Ο Τσαγκλάρ μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο, όπου νοσηλεύεται η Παρλά και της λέει πως λυπάται για το ατύχημα. Η Παρλά τον ευχαριστεί για τη βοήθεια του και του λέει πως η συμφωνία τους ακυρώνεται. Η Παρλά πιστεύει πως ο νεαρός είναι εκεί για να λάβει τα υπόλοιπα χρήματα αλλά εκείνος της λέει πως δεν πρόκειται για αυτό.

Όταν φεύγει κρυφά από το δωμάτιο της Παρλά, ο Κερέμ τον βλέπει, τρέχει πίσω του και τον προλαβαίνει. Ξεσπάει πάνω του όλα τα νεύρα του. Τον κατηγορεί και εκείνον για την τροπή που πήρε η κατάσταση, καθώς η Παρλά προσπαθούσε να μείνει μακριά του. Αν δεν ήταν αυτός να την απειλεί θα είχε πάει μόνη της στη σχολή και τώρα δεν θα ήταν ανάπηρη.

Ο Κερέμ παλεύει με τα αισθήματά του και τις ενοχές του. Ξέρει πως πρέπει να μιλήσει σύντομα στην Παρλά αλλά δεν βρίσκει το κουράγιο. Η Σουρεγιά του προτείνει να είναι μαζί του εκείνη την ώρα αλλά ο Κερέμ προτιμάει να είναι μόνος του μαζί της. Η Αλέβ τραβάει φωτογραφίες τη Ζουλιντέ να μπαίνει στο σπίτι της. Θέλει να τις δείξει στη Λεμάν την κατάλληλη ώρα. Η Παρλά προσπαθεί να σηκωθεί αλλά πέφτει από το κρεββάτι και δεν καταλαβαίνει τι της συμβαίνει.

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά τη βρίσκουν στο πάτωμα. Η Παρλά αρχίζει να συνειδητοποιεί πως κάτι δεν πάει καλά. Ο Κερέμ της λέει την αλήθεια και τα άσχημα νέα σοκάρουν την Παρλά. Η κοπέλα παθαίνει νευρική κρίση και η νοσοκόμα της κάνει μια ηρεμιστική ένεση. Ο Κερέμ φεύγει με δάκρυα στα μάτια και η Σουρεγιά τον ακολουθεί. Ο Κερέμ της λέει πως αυτός ευθύνεται για το ατύχημα της Παρλά…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση. svg%3E

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments