Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Γαλλικά δημοσιεύματα δείχνουν απόκτηση του Ρεμπόκο

ΠΑΟΚ: Γαλλικά δημοσιεύματα δείχνουν απόκτηση του Ρεμπόκο
ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ προσφέρει 500.000 ευρώ για Ρεμπόκο», αναφέρει η Equipe.

O Πέντρο Ρεμπόκο είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ για την θέση του αριστερού μπακ, με την πασίγνωστη γαλλική εφημερίδα l’equipe να έχει το δικό της ρεπορτάζ για τον 26χρονο Πορτογάλο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Γάλλοι, ο ΠΑΟΚ έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα της Γκινγκάπ για την απόκτηση του Πέντρο Ρεμπόκο, προσφέροντας το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ.

Στο στόχαστρο φαίνεται πως βρίσκεται και ο Τζιοβίνκο.

ΠΑΟΚ: 500.000 ευρώ για Ρεμπόκο

«Ο Πέντρο Ρεμπόκο δεν αναμένεται να παραμείνει στην Γκινγκάμπ αυτή τη σεζόν. Ο Πορτογάλος φουλ μπακ, που τις τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός σε Μπεσίκτας και Πάσος Φερέιρα, είναι πιθανό να μεταφερθεί στον ΠΑΟΚ.

Το ποσό της μεταγραφής μάλιστα δεν θα ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας για το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον 26χρονο μπακ.

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για Τζιοβίνκο

Όνομα βόμβα βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, μετά από την πρόταση του Λουτσέσκου. Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο δικέφαλος του Βορρά απέκτησε τον Κούρτιτς, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την στήλη Πανδώρα του overfm.gr, ο ΠΑΟΚ θέλει τον Τζιοβίνκο, ο οποίος όμως δεν είναι ελεύθερος. Ο Τζιοβίνκο βρίσκεται στην Αλ Χιλάλ και έχει ακόμα συμβόλαιο με τους Σαουδάραβες. Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο Λουτσέσκου βρισκόταν παλιά στην Αλ Χιλάλ, και πως ο Ιταλός αποτελεί προσωπική του επιλογή. ΠΑΟΚ

Το συμβόλαιο του Τζιοβίνκο

Ο Τζιοβίνκο δεν είναι ελεύθερος, έχει συμβόλαιο με τους Σαουδάραβες ως τις 31 Δεκεμβρίου του 2021. Δηλαδή από την 1η Ιουλίου έχει μπει στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του. Στην Αλ Χιλάλ θα ήθελαν να συνεχίσει, αλλά ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από το Ριάντ, όπου πήγε στις 31 Ιανουαρίου του 2019, προερχόμενος από το MLS και το Τορόντο, όπου πέρασε μια τετραετία, μετά την μεταγραφή του από την Γιουβέντους.

Στα 34 του χρόνια πλέον ο Τζιοβίνκο θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη κι αυτή την στιγμή έχει δυο σοβαρές επίσημες προτάσεις στα χέρια του. Η μία είναι από τον πρώην προπονητή του για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και η άλλη από την πατρίδα του και την νεοφώτιστη στην Σεριε Α’, Βενέτσια. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο σύλλογος της Βενετίας έχει περίπου 60% πιθανότητες να κάνει δικό του τον Τζιοβίνκο έναντι 20% του ΠΑΟΚ (το υπόλοιπό 20% για να  ανανεώσει με την Αλ Χιλάλ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments