Ελλάδα

Έγκλημα Ηράκλειο: Θύμα βιασμού έπεσε 26χρονη

Έγκλημα Ηράκλειο: Θύμα βιασμού έπεσε 26χρονη
Έγκλημα Ηράκλειο: Μια Βρετανίδα τουρίστρια βιάστηκε από νεαρό στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος συνελήφθη άμεσα από τις αρχές.

Νέο έγκλημα στο Ηράκλειο έγινε όταν νεαρός βίασε 26χρονη Βρετανίδα τουρίστρια. Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ήρθε στο φως μία υπόθεση βιασμού 30χρονης στο Κολωνάκι, ενώ μία 18χρονη κατήγγειλε αστυνομικό και τον πατέρα της ότι την βίαζαν.

Πιο συγκεκριμένα, μια 26χρονη κοπέλα από τη Βρετανία έπεσε θύμα βιασμού από 21χρονο την Πέμπτη το βράδυ στη Χερσόνησο στο Ηράκλειο. Η κοπέλα προχώρησε σε καταγγελία με την Αστυνομία να συλλαμβάνει τον δράστη.

Το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν η 26χρονη γυναίκα απολάμβανε το ποτό της σε μπαρ της Χερσονήσου. Όπως κατήγγειλε η ίδια στις αστυνομικές Αρχές, γνώρισε έναν 21χρονο και άρχισαν να κάνουν παρέα. Ωστόσο, κάποια στιγμή εκείνος την πήρε μαζί του και πήγαν σ’ ένα ερημικό μέρος όπου τη βίασε.

Η νεαρή γυναίκα μετά το αρχικό σοκ πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε το γεγονός. Στη συνέχεια η κοπέλα εξετάστηκε και από ιατροδικαστή. Αξίζει να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν τις έρευνες, ενώ ο 21χρονος αναζητήθηκε και συνελήφθη από τις Αρχές.

Ο Βιασμός της 30χρονης στο Κολωνάκι

Η γυναίκα γνωρίστηκε με τον μετέπειτα βιαστή της το βράδυ του Σαββάτου (19/6/2021) σε ένα μαγαζί που δούλευε η 30χρονη. Εκεί οι δύο τους, άρχισαν να συνομιλούν και να γνωρίζονται και στη συνέχεια ήπιαν μερικά ποτά. Ο 45χρονος πρότεινε στην 30χρονη να συνεχίζουν τη διασκέδαση τους σε κάποια άλλο μπαρ. Η 30χρονη τον ακολούθησε σε μαγαζί στο Γκάζι. Εκεί αφού παρέμειναν για κάποια ώρα, ο 45χρονος της πρότεινε να πάνε στο σπίτι του στο Κολωνάκι, προκειμένου να πιουν ένα ποτό. H ανυποψίαστη γυναίκα δέχτηκε. Εκεί ο 45χρονος μεταμορφώθηκε από ευγενικός άνδρας σε έναν αδίστακτο βιαστή, κλείδωσε την πόρτα και στην συνέχεια επιτέθηκε στη γυναίκα και την βίασε.

Η 30χρονη παρά το σοκ που υπέστη, κατάφερε να μαζέψει να αποδράσει από το σπίτι. Κατέβηκε στο δρόμο κι άρχισε να τρέχει. Ξαφνικά έπεσε πάνω σε ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, όπου και ανέφερε στους αστυνομικούς τι είχε προηγηθεί. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 45χρονου στην οδό Καρνεάδη όπου και τον συνέλαβαν, ενώ αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments