Ελλάδα

Κολωνάκι: Βιασμός 30χρονης

Κολωνάκι: Βιασμός 30χρονης
Ακόμη μία υπόθεση βιασμού έφερε στο φως της δημοσιότητας μια 30χρονη γυναίκα .

Eναν εφιάλτη που δεν θα ήθελε να συμβεί ακόμα και στο χειρότερο εχθρό της βίωσε μια 30χρονη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (20/6/2021).

Συγκεκριμένα ένας 45χρονος άνδρας που γνωρίστηκε μαζί της λίγε ώρες νωρίτερα την έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του στο Κολωνάκι και την βίασε.

Πως κατάφερε να την οδηγήσει σπίτι του

Η γυναίκα γνωρίστηκε με τον μετέπειτα βιαστή της το βράδυ του Σαββάτου (19/6/2021) σε ένα μαγαζί που δούλευε η 30χρονη. Εκεί οι δύο τους, άρχισαν να συνομιλούν και να γνωρίζονται και στη συνέχεια ήπιαν μερικά ποτά. Ο 45χρονος πρότεινε στην 30χρονη να συνεχίζουν τη διασκέδαση τους σε κάποια άλλο μπαρ. Η 30χρονη τον ακολούθησε σε μαγαζί στο Γκάζι. Εκεί αφού παρέμειναν για κάποια ώρα, ο 45χρονος της πρότεινε να πάνε στο σπίτι του στο Κολωνάκι, προκειμένου να πιουν ένα ποτό. H ανυποψίαστη γυναίκα δέχτηκε. Εκεί ο 45χρονος μεταμορφώθηκε από ευγενικός άνδρας σε έναν αδίστακτο βιαστή, κλείδωσε την πόρτα και στην συνέχεια επιτέθηκε στη γυναίκα και την βίασε.

Η 30χρονη παρά το σοκ που υπέστη, κατάφερε να μαζέψει να αποδράσει από το σπίτι. Κατέβηκε στο δρόμο κι άρχισε να τρέχει. Ξαφνικά έπεσε πάνω σε ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, όπου και ανέφερε στους αστυνομικούς τι είχε προηγηθεί. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 45χρονου στην οδό Καρνεάδη όπου και τον συνέλαβαν, ενώ αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments