Ελλάδα

Τραγωδία στην Καρδίτσα: 12χρονος βρήκε φρικτό θάνατο σε αρδευτικό κανάλι

Τραγωδία στην Καρδίτσα: 12χρονος βρήκε φρικτό θάνατο σε αρδευτικό κανάλι
Τραγωδία στην Καρδίτσα: 12χρονος βρήκε φρικτό θάνατο σε αρδευτικό κανάλι , δεν μπορόυν να το πιστέψουν οι οικείοι του.

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Το παιδί που ζούσε στον οικισμό Ρομά Μαύρικα εξαφανίστηκε και αμέσως κινητοποιήθηκε κόσμος για να βρεθεί.

Όπως αναφέρουν  πληροφορίες ,  λίγα λεπτά πριν τις 3 το μεσημέρι χθες (22/7) το μεσημέρι δηλώθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας ότι αγνοείται το 12χρονο αγόρι σε αρδευτικό κανάλι, ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα εντοπίσθηκε από κατοίκους του οικισμού και ανασύρθηκε από τα νερά του καναλιού χωρίς τις αισθήσεις του. Τραγωδία στην Καρδίτσα

Στο σημείο ήδη είχαν φθάσει διασώστες από την Π.Υ. Καρδίτσας και πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που προσπάθησαν να επαναφέρουν το 12χρονο αγόρι. Στο νοσοκομείο Καρδίτσας που μεταφέρθηκε άμεσα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για το τραγικό συμβάν έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή από το Α.Τ. Καρδίτσας.

Τραγωδία στο Λαγονήσι: Το παιδί παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (20/7) στο Λαγονήσι και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή Πεύκο, όταν ανασύρθηκε από τη θάλασσα ένα μικρό αγόρι χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Το παιδί διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τραγική ήταν η κατάληξη του απογευματινού μπάνιου στη θάλασσα για ένα δεκάχρονο παιδί. Το άτυχο αγοράκι έχασε τις αισθήσεις του και ανασύρθηκε νεκρό. Αμέσως, μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση της σορού για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Το άτυχο αγόρι, σύμφωνα με το Λιμενικό παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για τη διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments