Ελλάδα

Τραγωδία στο Λαγονήσι: 10χρονο αγόρι ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα

Τραγωδία στο Λαγονήσι: 10χρονο αγόρι ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα
Τραγωδία στο Λαγονήσι: Το παιδί παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (20/7) στο Λαγονήσι και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή Πεύκο, όταν ανασύρθηκε από τη θάλασσα ένα μικρό αγόρι χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Το παιδί διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τραγική ήταν η κατάληξη του απογευματινού μπάνιου στη θάλασσα για ένα δεκάχρονο παιδί. Το άτυχο αγοράκι έχασε τις αισθήσεις του και ανασύρθηκε νεκρό. Αμέσως, μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση της σορού για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Το άτυχο αγόρι, σύμφωνα με το Λιμενικό παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για τη διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments