Lifestyle

Μαρία Κορινθίου: Η η οργή των follower της για την ανάρτησή της

Μαρία Κορινθίου: Η η οργή των follower της για την ανάρτησή της
Μαρία Κορινθίου: Η φωτογραφία δίπλα στην Παναγία και η οργή των follower που έσπευσαν να την «κράξουν» αφού θεώρησαν ότι προκαλεί/

Άγριο «κράξιμο» και οργή από μεγάλη ομάδα των follower προκάλεσε η Μαρία Κορινθίου με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Η ηθοποιός πόζαρε δίπλα από την εικόνα της Παναγίας και έγραψε στη λεζάντα πως η μία Μαρία είναι δίπλα στην άλλη. Η συγκεκριμένη φωτογραφία με την Κορινθίου να ποζάρει δίπλα από μια τοιχογραφία της Παναγίας θεωρήθηκε προκλητική και ασεβής.

https://www.instagram.com/p/CRi8gH5r6wQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός έχει δεχθεί κάτω την εν λόγω ανάρτηση πολλά αρνητικά σχόλια και οι χρήστες την κρίνουν για την επιλογή που έκανε να ανεβάσει μια τέτοια φωτογραφία. Βέβαια η ίδια μετά τα αρνητικά σχόλια απάντησε σε ορισμένους λέγοντας πως η συγκεκριμένη εικόνα είναι από καφετέρια

Μαρία Κορινθίου: Εκτός από ηθοποιός είναι και λάτρης του Instagram και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές.

Η Μαρία Κορινθίου είναι μια από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz και φροντίζει να το αποδεικνύει συνεχώς. Εκτός από ηθοποιός είναι και λάτρης του Instagram και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή στο προφίλ της.

Εκτός από ηθοποιός είναι και λάτρης του Instagram και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή στο προφίλ της. H τελευταία της ανάρτηση; Μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ένα κομψό σετ μαύρα δαντελένια εσώρουχα. Η Μαρία έκανε τη συγκεκριμένη φωτογράφιση στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Intimissimi και έδειχνε πανέμορφη με τα τελευταία σχέδια της ιταλικής μάρκας εσωρούχων με έδρα τη Βερόνα. svg%3E

Μαρία Κορινθίου : «Αν δεν έχεις πλάτες και δεν γλύφεις το πληρώνεις ακριβά»

Στην κάμερα της εκπομπής Pop Up μίλησε η Μαρία Κορινθίου και αναφέρθηκε στις live streaming παραστάσεις, στην οικογένειά της και στο τίμημα της ομορφιάς.

«Φυσικά και μου έκλεισε πόρτες στο θέατρο η ομορφιά. Ίσως ποτέ δεν μπορούσαν να με φανταστούν σε διάφορους ρόλους. Όταν πριν από χρόνια έλεγαν “πάλι την Κορινθίου την πολεμούν”, σε πληροφορώ πως όταν λειτουργείς σαν μονάδα σε αυτόν τον χώρο, από τα 24 σου ερχόμενη από την Αμερική εδώ, και δεν σε βοηθά κανείς, αν δεν έχεις πλάτες, δεν γλύφεις και δεν είσαι σε κλίκες το πληρώνεις ακριβά το τίμημα», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως καταλαβαίνει τους συναδέλφους της που κάνουν live streaming παραστάσεις για βιοποριστικούς λόγους, αλλά εκείνη αρνήθηκε να το κάνει στην περίπτωση της παράστασης Jordan. «Ποτέ δεν έκανα δουλειά μόνο για τα χρήματα. Αν θεωρούσα πως έκανα κάτι λάθος τότε “έλεγα δεν με αντιπροσωπεύει” και έφευγα. Δεν έχω κάνει τίποτα για τα χρήματα. Θα μπορούσα να έχω κάνει πάρα πολλά για τα χρήματα»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments