Αθλητισμός

Λευτέρης Πετρούνιας: Δείτε βίντεο με την προσπάθεια του – Γιατί δεν την έδειξε η ΕΡΤ

Λευτέρης Πετρούνιας: Δείτε βίντεο με την προσπάθεια του – Γιατί δεν την έδειξε η ΕΡΤ
Λευτέρης Πετρούνιας: Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το περιστατικό με το Λευτέρη Πετρούνια. «Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη...».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μπορεί να πήρε την υψηλότερη βαθμολογία στον προκριματικό των κρίκων, όμως η προσπάθειά του δεν μεταδόθηκε ποτέ.

Λευτέρης Πετρούνιας: Δεν έπαιξε το πλάνο η ΕΡΤ

Η ΕΡΤ είχε ζωντανή σύνδεση με τον προκριματικό της Ενόργανης Γυμναστικής, περιμένοντας την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή. Από τις οθόνες πέρασαν οι προσπάθειες άλλων αθλητών, όμως εκείνη του Πετρούνια δεν προβλήθηκε ποτέ ζωντανά. Μετά την προσπάθειά του, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ περίμενε πως η εκτέλεση του Πετρούνια θα προβληθεί έστω και σε μαγνητοσκόπηση, όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ μέχρι το τέλος της σύνδεσης με τον προκριματικό των κρίκων.

Να σημειώσουμε ότι η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια βαθμολογήθηκε με 15.333 και είναι η υψηλότερη από όσους συμμετείχαν στον προκριματικό και του δίνει την πρόκριση στον τελικό των κρίκων παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες.

Λευτέρης Πετρούνιας: Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ

Η ΕΡΤ με ανάρτησή της στο Twitter πήρε θέση για το γεγονός αναφέροντας πως δεν φέρει ευθύνη και ήδη έγινε διάβημα προς το Τόκιο.

«Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκιο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ” ανέφερε συγκεκριμένα η ΕΡΤ». Λευτέρης Πετρούνιας

Έξαλλη η Βασιλική Μιλλούση

Τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε με βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments