Αθλητισμός

Φέγενορντ – ΠΑΟΚ 1-2: Έκλεισε τα φιλικά του με νίκη ανατροπή

Φέγενορντ – ΠΑΟΚ 1-2: Έκλεισε τα φιλικά του με νίκη ανατροπή
Φέγενορντ - ΠΑΟΚ 1-2: Ο Δικέφαλος επικράτησε με 1-2 της Φέγενορντ στο τελευταίο φιλικό στην προετοιμασία του στην Ολλανδία.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε την περίοδο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία ο Δικέφαλος. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-2 της Φέγενορντ, με τους Τζόλη (14′) και Κούτσια (52′) να σκοράρουν τα δύο γκολ της ομάδας του Λουτσέσκου. Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν μόλις στο δεύτερο λεπτό.

Φέγενορντ – ΠΑΟΚ 1-2: Ο αγώνας

Η Φέγενορντ μπήκε μπροστά στο σκορ με το καλημέρα. Μετά από χαμηλή εκτέλεση κόρνερ, οι Ολλανδοί άλλαξαν ωραία την μπάλα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Μπούχερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από κόντρες που δεν ευνόησαν τους παίκτες του Δικεφάλου.

Από τα πρώτα λεπτά, με τους Ολλανδούς να είναι μπροστά στο σκορ, προσπάθησαν και να έχουν την απόλυτη πρωτοβουλία του παιχνιδιού. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε γρήγορα να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Ολιβέιρα εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα στον τερματοφύλακα απ’ τον Σενέσι, τσίμπησε την μπάλα και ανατράπηκε απ’ τον κίπερ της Φέγενορντ. Ο Τζόλης ανέλαβε την εκτέλεση και στο 14ο λεπτό έγραψε το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ είχε τρεις γραμμές πίσω απ’ την μπάλα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει τους Ολλανδούς στο να βρουν κενούς χώρους. Στο 32′ ο Σβαμπ έκανε ένα σουτ, που κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Φέγενορντ. Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές ευκαιρίες, όμως οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή στιγμή για το 2-1. Ο Λίντσεν έκανε το δυνατό σουτ έξω απ’ τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζίβκοβιτς.

Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος η Φέγενορντ μπήκε όπως στο πρώτο θέλοντας να έχει την κατοχή. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που απέκτησε το προβάδισμα ανατρέποντας το παιχνίδι. Σε μία αντεπίθεση ο Μουργκ γύρισε απ’ τα αριστερά την μπάλα, ο τερματοφύλακας της Φέγενορντ δεν υπολόγισε σωστά και ο Κούτσιας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με αργό τέμπο, με τους Ολλανδούς να έχουν την κατοχή και τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα. Στο 62′ ο Λουτσέσκου πέρασε για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο τον Κούρτιτς, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του. Στο 66′ οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή, με τον Μπιλαμπό να βρίσκεται σε θέση τετ α τετ, όμως ο Πασχαλάκης ήταν εκεί.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά του αγώνα, τόσο ο ρυθμός βόλευε τον ΠΑΟΚ. Το τέμπο ήταν χαμηλό, με τη Φέγενορντ να έχει την κατοχή, όμως δεν μπορούσε να απειλήσει την ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία εξακολουθούσε να επιδιώκει να χτυπήσει στην κόντρα. Οι Ολλανδοί δοκίμαζαν απ’ την άλλη κάποια μακρινά σουτ, δίχως τύχη.

Η εικόνα δεν άλλαξε έως και το τέλος του παιχνιδιού, με τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνει με νίκη την προετοιμασία του στην Ολλανδία. Μάλιστα, ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα, πριν ακόμη τη λήξη του 90λεπτου.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς (Πασχαλάκης 46′ ), Ροντρίγκο (Τέιλορ 46′ ), Βαρέλα (Μιχάι 60′ ), Μιχαηλίδης, Περέιρα (Βιεϊρίνια 46′), Εσίτι (Τσιγγάρας 60′ ), Σβαμπ (Κούρτις), Α. Ζίβκοβιτς (Μουργκ 46΄), Τζόλης (Ελ Καντουρί 46′), Καγκάβα (Βρακάς 60′ – Κωνσταντέλιας 84′ ), Ολιβέιρα (Κούτσιας 46′)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments