Τεχνολογία

OnePlus Nord 2: Update με βελτιώσεις στην κάμερα

OnePlus Nord 2: Update με βελτιώσεις στην κάμερα
OnePlus Nord 2: Η πρώτη ενημέρωση για το OnePlus Nord 2 βελτιώνει τον αλγόριθμο της αυτόματης ρύθμισης της φωτεινότητας και την εμπειρία του ξεκλειδώματος με το δαχτυλικό αποτύπωμα.

Το OnePlus Nord 2 μόλις κυκλοφόρησε και η εταιρεία ξεκίνησε ήδη τη διάθεση του πρώτου update για το νέο της smartphone. Η ενημέρωση έχει μέγεθος 285MB, build number OxygenOS 11.3.A.05 και η νέο μορφή που έχει το όνομα του build είναι αποτέλεσμα της ένωσης των OxygenOS και ColorOS. One Plus Nord 2

Η πρώτη ενημέρωση για το OnePlus Nord 2 βελτιώνει τον αλγόριθμο της αυτόματης ρύθμισης της φωτεινότητας και την εμπειρία του ξεκλειδώματος με το δαχτυλικό αποτύπωμα.

Επίσης, φέρνει βελτιώσεις στη γενική σταθερότητα του συστήματος, των επιδόσεων και της σταθερότητα των μεταφορών μέσω δικτύου, διορθώνει προβλήματα αποτυχίας ασύρματων συνδέσεων κατά την πρώτη ρύθμιση του τηλεφώνου, και έχει μερικές τελειοποιήσεις για την εφαρμογή της κάμερας.

Ειδικά για την κάμερα προσθέτει το νέο Ultra Resolution mode και το χαρακτηριστικό AI Beautification που βελτιώνει της φωτογραφίες κάνοντας retouch με βάση το χρώμα του δέρματος και τα λοιπά. Η πρώτη ενημέρωση του OnePlus Nord 2 είναι διαθέσιμη στις Ευρωπαϊκές αγορές και σύντομα θα κυκλοφορήσει και παγκοσμίως.

OnePlus Nord 2 5G: μόλις ανακοινώθηκε επίσημα και έχει εντυπωσιακές ικανότητες. Στα 399 ευρώ η τιμή του στην Ελλάδα.

Πριν το λανσάρισμα του OnePlus Nord, η OnePlus είχε διαπιστώσει ότι η αγορά ήταν διαιρεμένη. Από τη μια πλευρά, υπήρχαν ακριβά flagships με premium designs και ακόμη πιο premium τιμή. Από την άλλη, είχαμε budget συσκευές, με budget ποιότητα. Αλλά δεν υπήρχε εναλλακτική για όσους ήθελαν μια ενδιάμεση πρόταση.

Το OnePlus Nord, σύμφωνα με την OnePlus, είναι η συσκευή η οποία καλύπτει το κενό αυτό. Εντυπωσιακά specs, εξαιρετικό λειτουργικό σύστημα και προσιτή τιμή, το κατέστησαν ως την επιλογή που όλοι ζητούσαν. Από την παρουσίαση του αρχικού μοντέλου και μετά, η OnePlus καλωσόρισε τέσσερα άλλα τηλέφωνα στο οικοσύστημα Nord. Τα Nord N10 5G, N100, N200 5G και Nord CE 5G. Όλα με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά το καθένα με την γρήγορη και smooth εμπειρία που θα ανέμενες από ένα OnePlus smartphone.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments