Πολιτική

Πάνος Καμμένος: Η απίστευτη ατάκα του πρώην υπουργού

Πάνος Καμμένος: Η απίστευτη ατάκα του πρώην υπουργού
Πάνος Καμμένος: Ο πρώην υπουργός Άμυνας σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο μία αερομαχία που έγινε στο Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Ο Πάνος Καμμένος σχολίασε με μία απίστευτη ατάκα μία αερομαχία στο Αιγαίο. Ο πρώην υπουργός Άμυνας είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας και όταν έκανε το εμβόλιο Sputnik στην Σερβία, οπου οι εμβολιασμοί γίνονται με μεγαλύτερη ταχύτητα,

Πιο συγκεκριμένα, από την Ικαρία, όπου βρίσκεται για διακοπές, ο Πάνος Καμμένος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter, βίντεο στο οποίο απεικονίζεται αεροσκάφος να πετάει στον ουρανό. Ο πρώην υπουργός άμυνας δεν έχασε την ευκαιρία για να καταφερθεί εναντίον της Τουρκίας και τελικώς στον λογαριασμό του σχολίασε το στιγμιότυπο που είχε απαθανατίσει με τοποθέτηση που μόνο ψύχραιμη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η ανάρτηση του πρώην υπουργού

«Τουρκάκια δεν ξεχνάτε το τι περάσατε μαζί μας πάλι ήλθατε στην Ικαρία στα 300 πόδια αλλά οι Αετοί μας σας ξεφτιλίσανε πάλι. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ», έγραψε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Πάνος Καμμένος: Η ανάρτηση του

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε από την ώρα του εμβολιασμού του φοράει ένα μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, ενώ παραμένει εξαιρετικά αδύνατος, χωρίς να θυμίζει καθόλου τον -μακρινό πλέον- παλιό εαυτό του. Εντύπωση προκαλεί και το τατουάζ στο αριστερό του μπράτσο με μερικά αστεράκια.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter, «ευχαριστώ τους αδελφούς Σέρβους που μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω πίσω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου. Εδώ η ζωή γύρισε πίσω όλα ανοιχτά όλοι εμβολιασμένοι και οι νέοι τώρα και οι ξένοι και σε 10 μέρες παράγουν το Sputnik ενώ εμείς ΜΜΕ τρομοκρατίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments