Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πλώρη για μετάλλιο από Τσιτσιπά

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πλώρη για μετάλλιο από Τσιτσιπά
Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ούγκο Ουμπέρ και τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς  έβαλε πλώρη για τη φάση των 16 του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων επικρατώντας με 2-0 σετ (6-3 και 6-4) του Φράνσις Τιάφοου.

Ο Έλληνας άσσος του τένις έπιασε πολύ καλή απόδοση στο παιχνίδι του που έγινε στο κλειστό, λόγω βροχής, κεντρικό κορτ στο Ariake Tennis Park, και πήρε άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στον 1ο γύρο του Wimbledon από τον αμερικανό.

Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ούγκο Ουμπέρ και τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Αμερικανό τενίστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την πρόκριση του στον επόμενο γύρο, αλλά και για την εμπειρία που βιώνει στο Τόκιο.

«Τα επίπεδα αφοσίωσης στο παιχνίδι ήταν εξαιρετικά και μου ανέβασε το παιχνίδι και με βοήθησε να παίξω καλό τένις σήμερα», δήλωσε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την αναμέτρηση με τον Τιαφόε και συνέχισε: «Είναι μοναδικό το κλίμα στο Ολυμπιακό χωριό κι είναι μεγάλη τιμή ότι μπορώ κι εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα».

Όσο για τον στόχο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ήταν ξεκάθαρος: «Δεν έχω βάλει ακόμα κάποιο στόχο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments