Αθλητισμός

Καστίγιο: Χτύπησε τον Ολυμπιακό σε τατουάζ

Καστίγιο: Χτύπησε τον Ολυμπιακό σε τατουάζ
Καστίγιο: Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, πήγε την "τρέλα" του για τους Πειραιώτες σε άλλο επίπεδο "χτυπώντας" τατουάζ στην αριστερή του γάμπα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Νέρι Καστίγιο είναι “τρελαμένος” για την ομάδα. Παρόλα αυτά το πήγε σε άλλο επίπεδο, καθώς “χτύπησε” στην γάμπα του ένα άκρως “ερυθρόλευκο” τατουάζ, το οποίο έχει σχέση με την καριέρα και τα χιλιόμετρα που έτρεξε για τους ερυθρόλευκους.

Το τατουάζ στην γάμπα

Στο έργο τέχνης που πλέον κοσμεί την αριστερή γάμπα του, μπορεί κανείς να διακρίνει τους τίτλους του με τον Ολυμπιακό, το ίδιο να πανηγυρίζει αλλά και το όνομα της Θύρας 7.

Το who is who

Ο Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο Κονφαλονιέρι είναι Μεξικανός πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε στο τέλος της καριέρας του ως επιθετικός στη Ράγιο Βαγιεκάνο.Μετά το τέλος της καριέρας του εγκαταστάθηκε και μένει μόνιμα στην Ελλάδα.

Στον Ολυμπιακό, ο Καστίγιο έγινε βασικός τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και το UEFA Champions League. Οι καλές του εμφανίσεις και το αναμφισβήτητο ταλέντο του προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Ουρουγουάης αλλά και του Μεξικού για να συμμετάσχει στην εθνική ομάδα της κάθε χώρας.

Στη συνέχεια υπήρξαν φήμες για μετακίνησή του στην ιταλική Γιουβέντους, αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε ποτέ. Η μεταγραφή του παγκοσμίου φήμης βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Ριβάλντο και η αλλαγή προπονητή είχαν ως αποτέλεσμα ο Καστίγιο να χάσει τη θέση του βασικού στην ομάδα. Συνεχείς συγκρούσεις με τον προπονητή και τους συμπαίκτες του γίνονται η αιτία για να θεωρηθεί ο Νέρι ως ένας προβληματικός χαρακτήρας. Στις αρχές του 2006 ο πατέρας του διαπραγματεύεται με τη μεξικάνικη Κ.Ν. Γουαδαλαχάρα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται για την παραχώρηση του παίχτη.

Ο Καστίγιο ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στους φιλικούς αγώνες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για την περίοδο 2006/07. Τη φόρμα του αυτή επιβεβαίωσε και στους επίσημους αγώνες, καθώς έκανε την πιο παραγωγική του χρονιά του με τους ερυθρόλευκους σημειώνοντας 12 τέρματα.

Ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες στους οπαδούς του Ολυμπιακού, καθώς αναφερόταν συχνά στην αγάπη του για την ομάδα. Έτσι, πολύ συχνά τον είχαν υπερασπιστεί όταν ο τύπος του έχει ασκήσει έντονη κριτική και απαιτούσαν τη συνεχή παρουσία του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments