Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Πέμπτη 29/07

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Πέμπτη 29/07
Ελίφ σήμερα: Ο Σαφάκ πηγαίνει στο σπίτι της Ζουλιντέ και ανησυχεί όταν βλέπει την ανοιχτή πόρτα και τις κηλίδες από αίμα. Οι άντρες του Ταρίκ δεν ξέρουν ποιος είναι και απλά παρακολουθούν. Όταν ο Σαφάκ βλέπει τη Ζουλιντέ να έρχεται, χωρίς να πει λέξη την αγκαλιάζει, τρελός από ανησυχία. Η συμπεριφορά του αιφνιδιάζει τη Ζουλιντέ.
Ελίφ σήμερα: Ο Σαφάκ πηγαίνει στο σπίτι της Ζουλιντέ και ανησυχεί όταν βλέπει την ανοιχτή πόρτα και τις κηλίδες από αίμα. Οι άντρες του Ταρίκ δεν ξέρουν ποιος είναι και απλά παρακολουθούν. Όταν ο Σαφάκ βλέπει τη Ζουλιντέ να έρχεται, χωρίς να πει λέξη την αγκαλιάζει, τρελός από ανησυχία. Η συμπεριφορά του αιφνιδιάζει τη Ζουλιντέ.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, Σουρεγιά λέει στον Κερέμ πως το ατύχημα της Παρλά δεν είναι δικό του λάθος. Συνεχίζει λέγοντας του πως δεν μπορούν να αλλάξουν το παρελθόν αλλά μπορούν να βοηθήσουν την Παρλά να έχει καλή ψυχολογία.

Στο σημερινό επεισόδιο, 

Τουλάι εξυπηρετεί μια πελάτισσα και νιώθει πάλι άρρωστη. Η Ζουλιντέ της προτείνει να πάνε στο νοσοκομείο αλλά εκείνη της λέει πως είναι καλά. Οι άντρες του Ταρίκ έχουν αποτύχει στην αποστολή τους καθώς η Μελέκ κατάφερε να το σκάσει με τη βοήθεια του Βεϊσέλ. Οι άντρες του Ταρίκ ξέρουν πως πρέπει να κάνουν κάτι και γρήγορα γιατί θα βρεθούν αντιμέτωποι με την οργή του Ταρίκ.

Η Παρλά νιώθει καλύτερα όταν ο Κερέμ είναι κοντά της και η Χουμεϊρά το βλέπει αυτό. Η Παρλά την επιβεβαιώνει λέγοντας πως νιώθει πολύ καλά όταν είναι ο Κερέμ δίπλα της. Η Τουλάι είναι άρρωστη και κανείς δεν καταλαβαίνει τι έχει.

Η Ζουλιντέ καλεί τη Μελέκ για να τις βοηθήσει αλλά εκείνη δεν απαντάει και ο Βεϊσέλ της ζητάει να κλείσει το τηλέφωνο της. Ο Κερέμ λέει στη Σουρεγιά πως θέλει να είναι συνεχώς δίπλα στην Παρλά. Η Σουρεγιά νιώθει άσχημα για τον εαυτό της αλλά ταυτόχρονα λυπάται τη δύσκολη κατάσταση, την οποία καλείται να αντιμετωπίσει η Παρλά. Ξέρει πως δεν είναι σωστό να ζηλεύει ή να είναι λυπημένη επειδή εκείνη έχει αισθήματα για τον Κερέμ, όταν η Παρλά δεν μπορεί να περπατήσει.

Ο Τσαγκλάρ τηλεφωνεί στην Παρλά και την εκβιάζει, ζητάει χρήματα. Η Παρλά του λέει πως θα τον πληρώσει αλλά ο Τσαγκλάρ εμφανίζεται στο νοσοκομείο για να την πιέσει. Η Παρλά του ζητάει να φύγει επειδή ο Κερέμ είναι στο νοσοκομείο. Ο Τσαγκλάρ της λέει πως δεν θα φύγει μέχρι να πληρωθεί, διαφορετικά θα πει τα πάντα στον Κερέμ.

Ο Σαφάκ πηγαίνει στο σπίτι της Ζουλιντέ και ανησυχεί όταν βλέπει την ανοιχτή πόρτα και τις κηλίδες από αίμα. Οι άντρες του Ταρίκ δεν ξέρουν ποιος είναι και απλά παρακολουθούν. Όταν ο Σαφάκ βλέπει τη Ζουλιντέ να έρχεται, χωρίς να πει λέξη την αγκαλιάζει, τρελός από ανησυχία. Η συμπεριφορά του αιφνιδιάζει τη Ζουλιντέ.

Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο της Παρλά αλλά ο Τσαγκλάρ κρύβεται πίσω από την πόρτα. Πριν ο Κερέμ μπει στο δωμάτιο, η νοσοκόμα τον φωνάζει, κλείνει την πόρτα και την ακολουθεί. Η Παρλά λέει στον Τσαγκλάρ πως δεν έχει αρκετά χρήματα στον λογαριασμό της αλλά θα τον πληρώσει σύντομα. Ο Τσαγκλάρ την πιστεύει και φεύγει.

Ο Σαφάκ αγκαλιάζει τη Ζουλιντέ και εκείνη δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Ο Σαφάκ της λέει πως φοβήθηκε πως έχει πληγωθεί και η αγωνία της Ζουλιντέ μεγαλώνει. Μπαίνει στο σπίτι της και βλέπει τις κηλίδες από το αίμα του Βεϊσέλ. Ανησυχεί για τα παιδιά και βγαίνει έξω για να τα βρει. Οι άντρες του Ταρίκ τους βλέπουν και καταλαβαίνουν πως ο Βεϊσέλ δεν έχει ενημερώσει τη γυναίκα. Καταλαβαίνουν πως κρύβεται μαζί με τη Μελέκ.

Ο Τσαγκλάρ στέλνει μήνυμα στην Παρλά. Ο Κερέμ βλέπει το όνομα του αποστολέα αλλά όχι το κείμενο, όπου ζητάει λεφτά. Η Παρλά λέει ψέματα στον Κερέμ πως ο Τσαγκλάρ της στέλνει περαστικά για το ατύχημά της.

Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ βρίσκουν τα παιδιά και εκείνα τους λένε πως δύο φίλοι του Βεϊσέλ πήγαν στο σπίτι για να επισκεφθούν τη Μελέκ. Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ καταλαβαίνουν πως κάτι έχει γίνει. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει με τη Μελέκ στην αποθήκη ενός φίλου του και της λέει πως πρέπει να μείνει εκεί για κάποιο διάστημα μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ο Ταρίκ μαθαίνει πως οι άντρες του απέτυχαν στην αποστολή τους και κατευθύνεται και αυτός στη γειτονιά της Μελέκ…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση. svg%3E

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments