Αθλητισμός

Εχσάν Χατζισαφί: Έρχεται στην Ελλάδα για την ΑΕΚ

Εχσάν Χατζισαφί: Έρχεται στην Ελλάδα για την ΑΕΚ
Εχσάν Χατζισαφί: Ο Ιρανός επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την Σεπαχάν, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ.

Ο Εχσάν Χατζισαφί έρχεται  στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ. Ο Ιρανός παίκτης μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ένωση.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε συμφωνία εδώ και μερικές εβδομάδες, ο 31χρονος Ιρανός αριστερός μπάκ δεν ερχόταν στην Ελλάδα, καθώς έπρεπε να ολοκληρώσει πρώτα τις υποχρεώσεις του με τη Σεπαχάν στο Ιράν.

Οι υποχρεώσεις του στο Ιράν

Αυτό έγινε σήμερα (30/07), με τον Χατζισαφί, μάλιστα, να αγωνίζεται για ένα ημίχρονο στη νίκη με σκορ 2-1 επί της Έστεγκλαλ. Μια νίκη, βέβαια, που δεν ήταν αρκετή για την ομάδα του, καθώς τερμάτισε, τελικά, στη 2η θέση του πρωταθλήματος πίσω από την Περσέπολις.

Όπως γράφουν, λοιπόν, στο Ιράν, ο Χατζισαφί ετοιμάζεται, πλέον, για την ΑΕΚ και μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα varzesh3.com, μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο 31χρονος έφυγε για τη χώρα μας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην «Ένωση» και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα!

Το who is who

Ο Εχσάν Χατζισαφί (γεννημένος στις 25 Φεβρουαρίου 1990) είναι Ιρανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και διεθνής με την Εθνική Ιράν, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός στο ιρανικό πρωτάθλημα για την Τράκτορ Σάσι. Ο Χατζισαφί είναι γνωστός ως ένας πολυσύνθετος παίχτης που αγωνίζεται σε πολλές θέσεις της άμυνας και του κέντρου.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 2006, όταν αγωνίστηκε στη Σεπαχάν. Από εκεί έφυγε το 2015, αφού η σεζόν 2011-12, είχε δοθεί δανεικός στην Τράκτορ Σάσι. Μετά το Ιράν πήγε στη Γερμανία, όπου αγωνίστηκε για μία σεζόν στην ΦΣΦ Φραγκφούρτης κατόπιν γύρισε στη Σεπαχάν, όπου έφυγε τελικά το 2017 και ήρθε στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο.[6] Έως τώρα έχει κατακτήσει τρία Κύπελλα Χαζφί, ενώ τη σεζόν 2007-08, είχε ανακηρυχθεί ο Καλύτερος Νέος Παίχτης του ιρανικού πρωταθλήματος.

Το 2009, επιλέχτηκε από το Goal.com, ως ένας από τους πιο υποσχόμενους Ασιάτες ποδοσφαιριστές. Έως τώρα με την Εθνική του Ιράν, έχει αγωνιστεί στο Ασιατικό Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2011, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 και το Ασιατικό Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2015. Μέχρι τώρα έχει κάνει περίπου 90 συμμετοχές με το Ιράν, πετυχαίνοντας κι 6 γκολ. ΑΕΚ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments