Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέο κρούσμα σε αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέο κρούσμα σε αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης
Ολυμπιακοί Αγώνες: Άλλο ένα μέλος από την ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό. Η ομάδα απειλείται πλέον με αδυναμία συμμετοχής.

Νέο κρούσμα Covid-19 στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η οποία απειλείται πλέον να χάσει τον αγώνα του ομαδικού, το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Παρασκευή και το Σάββατο.

Το ντουέτο, με την Ευαγγελία Πλατανιώτη (που ανέρρωσε από τον κορονοϊό και ταξίδεψε έγκαιρα στο Τόκιο) και την Εβελίνα Παπάζογλου, διεξάγεται σήμερα. Στο ομαδικό υπάρχει και αναπληρωματική αθλήτρια. Ολυμπιακοί Αγώνες

Η αθλήτρια που βρέθηκε θετική τοποθετήθηκε σε ξενοδοχείο καραντίνας, ενώ και οι υπόλοιπες Ελληνίδες αθλήτριες πέρασαν σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης, αν και τα δικά τους τεστ είναι αρνητικά.

Υπενθυμίζεται ότι θετική βρέθηκε στον Covid-19 αμέσως μετά την άφιξη στο Τόκιο και μία συνοδός της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης, η οποία ταξίδεψε ανεμβολίαστη αγνοώντας τις συστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ενημέρωση από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή:

«Θετική στον κορωνοϊό είναι αθλήτρια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης. Η αθλήτρια θα συνεχίσει τη διαμονή της σε ειδικό ξενοδοχείο καραντίνας εκτός του Ολυμπιακού Χωριού. Οι υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ τα οποία ήταν αρνητικά αλλά θα παραμείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης». Ολυμπιακοί Αγώνες

Αυτή η νέα αρνητική εξέλιξη έρχεται μετά τα ευχάριστα χθεσινά νέα, όταν έγινε γνωστό ότι βγήκε αρνητικό το τεστ για κορωνοϊό στο οποίο υποβλήθηκε η Ευαγγελία Πλατανιώτη φτάνοντας στο Τόκιο και έτσι μπορεί πλέον να μετάσχει κανονικά στους Ολυμπιακούς αγώνες.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι θαύμα, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μέσα σε λίγες ημέρες ξεπέρασα τον ιό και κατάφερα να βρεθώ εδώ. Πέρασα πολύ δύσκολα, θα ήταν αδικία να χάσω τους Αγώνες, γιατί πρόσεχα», είπε στις πρώτες της δηλώσεις φτάνοντας στο Ολυμπιακό χωριό. Αυτή την ώρα η Ευαγγελία Πλατανιώτη αγωνίζεται μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου στον προκριματικό του ελεύθερου προγράμματος, στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments