Ελλάδα

Αμπελόκηποι: Θρίλερ με πτώμα έξω από νοσοκομείο

Αμπελόκηποι: Θρίλερ με πτώμα έξω από νοσοκομείο
Αμπελόκηποι: Άγνωστοι άφησαν πτώμα έξω από ιδιωτικό νοσοκομείο.

Χώρος ενός σοκαριστικού περιστατικού έγιναν το βράδυ της Κυριακής οι Αμπελόκηποι, όπου υπήρξε η εγκατάλειψη  πτώματος ενός 31χρονου άνδρα έξω από ιδιωτικό νοσοκομείο.

Να σημειωθεί πως σήμερα είχαμε ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό στα Πατήσια, όπου μετά από έκρηξη, έχασαν τη ζωή τους γιαγιά και εγγονός.

Αμπελόκηποι: Τι έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής για το περιστατικό

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, άγνωστοι δράστες άφησαν έξω από το νοσοκομείο τον νεκρό 31χρονο, ο θάνατος του οποίου εξετάζεται αν ήταν εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα κινεζικής καταγωγής για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση, στα μέσα Ιουλίου από το κέντρο της Αθήνας. Το άτομο αυτό, αναγνωρίστηκε από τατουάζ που έφερε στο σώμα του.

Αμπελόκηποι

Ο συναγερμός από το «Χαμόγελο του Παιδιού»για τον εντοπισμό του άνδρα είχε σημάνει στις 12 Ιουλίου, όταν και χάθηκαν τα ίχνη του από φιλικό σπίτι στην οδό Διπύλου. Ωστόσο, ο άνδρας φέρεται να γύρισε στο ίδιο σπίτι το βράδυ της 16ης Ιουλίου.

Αμπελόκηποι: Ενδείξεις για δράση της κινεζικής μαφίας

Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών που ασχολούνται με τις έρευνες περιμένουν τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση αλλά και από τις τοξικολογικές εξετάσεις σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν τα αιτία του θανάτου του.

Παράλληλα, οι έμπειροι αστυνομικοί αναζητούν τα – πάνω από 3- άτομα, τα οποία τον εγκατέλειψαν έξω από το ιδιωτικό νοσοκομείο. Σημειώνεται, ότι τον τελευταίο καιρό έχουν υπάρξει αλλεπάλληλα συμβάντα (δολοφονίες ή εξαφανίσεις) Κινέζων, που διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, πίσω από τους εξαφανίσεις, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να βρίσκεται κύκλωμα της κινεζικής μαφίας που δρα στο κέντρο, χωρίς οι έρευνες των αρμοδίων αρχών να έχουν καταλήξει κάπου.. Τα μέλη του κυκλώματος φέρεται να προχωρούν σε απαγωγές, προκειμένου να λάβουν λύτρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments