Ελλάδα

Κάτω Πατήσια: Γιαγιά και εγγονός τα θύματα της έκρηξης

Κάτω Πατήσια: Γιαγιά και εγγονός τα θύματα της έκρηξης
Κάτω Πατήσια: Η έκρηξη έγινε σε διαμέρισμα της οδού Φολεγάνδρου 38, το πρωί της Δευτέρας.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την έκρηξη στα Κάτω Πατήσια, όπου θρηνήσαμε δύο θύματα. Όπως έγινε έγινε γνωστό πως τα θύματα ήταν γιαγιά και εγγονός. Υπενθυμίζεται πως η έκρηξη έγινε σε διαμέρισμα της οδού Φολεγάνδρου 38, το πρωί της Δευτέρας.

Κάτω Πατήσια: Πως προκλήθηκε ο θάνατος των δύο ατόμων

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο διαμέρισμα, που βρίσκεται στον 4ο όροφο πενταώροφης πολυκατοικίας, διαπιστώθηκε διαφυγή από φιάλη υγραερίου, στην οποία αποδίδονται η έκρηξη και η πυρκαγιά, που προκάλεσε τον θάνατο των δύο ανθρώπων. Κάτω Πατήσια

Ο εγγονός, ηλικίας περίπου 35 ετών, εκτινάχτηκε από την έκρηξη και βρέθηκε νεκρός στο πεζοδρόμιο μπροστά από την πολυκατοικία, ενώ η γιαγιά του, 80 ετών, βρέθηκε απανθρακωμένη μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από τους πυροσβέστες. Την υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομία και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η έκρηξη διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

Κάτω Πατήσια: Το χρονικό του δυστυχήματος

Δύο νεκροί εντοπίστηκαν από τους Πυροσβέστες έπειτα από φωτιά σε διαμέρισμα επί της οδού Φολεγάνδρου στα Κάτω Πατήσια. Οι πυροσβέστες είδαν αρχικά έναν άνθρωπο νεκρό στο πεζοδρόμιο, μπροστά από σπίτι, πιθανότατα από αναθυμιάσεις.

Στη συνέχεια εντόπισαν και άλλον έναν εντός του διαμερίσματος νεκρό. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του MEGA ένας άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο πεζοδρόμιο μπροστά από την πολυκατοικία. «Δεν ξέρουμε αν έπεσε από τον 4ο όροφο ή αν κατέβηκε και κατέρρευσε λόγω των αναθυμιάσεων», αναφέρεται στο ρεπορτάζ. Αναφορικά με τον δεύτερο άνδρα, βρέθηκε απανθρακωμένος από τους πυροσβέστες μέσα στο διαμέρισμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments