Ελλάδα

Βασιλική Μιλλούση: Διπλά περήφανη για το χάλκινο του Λευτέρη Πετρούνια

Βασιλική Μιλλούση: Διπλά περήφανη για το χάλκινο του Λευτέρη Πετρούνια
Βασιλική Μιλλούση: Μία ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε η σύζυγος του Λευτέρη Πετρούνια, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους κρίκους.

Μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τον Λευτέρη Πετρούνια, η Βασιλική Μιλλούση έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση για τον σύζυγο της. Νωρίτερα η Ελλάδα κατάφερε να πάρει το δεύτερο χρυσό μετάλλιο, από τον Μίλτο Τεντόγλου.

Ειδικότερα, η πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής μετά την απονομή των μεταλλίων έκανε μια τρυφερή ανάρτηση και εξέφρασε τα συναισθήματά της για τον Λευτέρη Πετρούνια. Η 37χρονη γυμνάστρια δεν έκρυψε τη χαρά και περηφάνια της για την τρίτη θέση του συζύγου της, έστω κι αν -όπως είπε δεν είναι αυτό που ήθελε ο ίδιος. Ο «άρχοντας» των κρίκων στο πλευρό του είχε τη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση, η οποία ταξίδεψε στην Ιαπωνία για να τον στηρίξει.

Η ανάρτηση

«Δίπλα περήφανη για σένα! Δύο Ολυμπιακά μετάλλια ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ! Ήταν μια δύσκολη διαδρομή με ένα τεράστιο αποτέλεσμα για τη δύναμη της ψυχής σου. Ξέρω ότι δεν είναι αυτό που ήθελες γιατί πάντα κοιτάς ψηλά και έτσι πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις! Σ’ αγαπάμε Βασιλική, Σοφία, Λένια», έγραψε στο Instagram υπογράφοντας το μήνυμα μαζί με τις δύο κόρες που έχουν αποκτήσει.

Η τελική κατάταξη στον τελικό

  1. Γιανγκ Λιου (Κίνα) 15.500
  2. Χάο Γιου (Κίνα) 15.300
  3. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 15.200
  4. Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ (Γαλλία) 14.900
  5. Ιμπραχίμ Τσολάκ (Τουρκία) 14.866
  6. Ντένις Αμπλιάζιν (Ρωσία) 14.833
  7. Αντέμ Ασίλ (Τουρκία) 14.600
  8. Αρτούρ Ζανέτι (Βραζιλία) 14.133

Ο 31χρονος γυμναστής έκανε επέμβαση στον αριστερό ώμο, έδωσε μάχη με το χρόνο και τελικά πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες σχεδόν ένα μήνα πριν από το Τόκιο 2020.

Μάλιστα ο προπονητής του, Δημήτρης Ράφτης, τόνισε πως τον Νοέμβριο του 2019 ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν ουσιαστικά εκτός Ολυμπιάδας και είναι θαύμα που έδωσε το παρών στο Τόκιο παίρνοντας την πρόκριση στον τελευταίο του αγώνα στην Ντόχα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments