Lifestyle

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Τραγικές ώρες για τον ηθοποιό

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Τραγικές ώρες για τον ηθοποιό
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η μεγάλης έκτασης φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε δασική έκταση στη Ζήρια Αχαΐας απείλησε το πατρικό του σπίτι. Δείτε την σχετική ανάρτησή του.

Συγκλονισμένος από την καταστροφή που προκάλεσε η πρόσφατη φωτιά στην Αχαΐα είναι ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Η μεγάλης έκτασης φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε δασική έκταση στη Ζήρια Αχαΐας και η ταχύτατη εξάπλωσή της, ανάγκασε πολλούς κατοίκους της περιοχής να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Ως αποτέλεσμα, κάηκαν σπίτια αλλά και πέντε μέχρι στιγμής άνθρωποι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Αναμενόμενα, οι κάτοικοι αγωνιούσαν για τις περιουσίες τους και τους κόπους μια ζωής.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο δημοφιλής ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος έχει το πατρικό του στη Ζήρια, το μέρος όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια.

Ο ηθοποιός, ανέβασε δύο φωτογραφίες από τότε που ήταν μικρός και απολάμβανε τη θάλασσα στο Λαμπίρι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής.

«Η Ζήρια καίγεται μαζί της και τα χρόνια μου τα παιδικά.. Το πατρικό μας αύριο θα δούμε αν σώθηκε.. Η παραλία στο Λαμπίρι … τα καλοκαίρια της ζωής μου!!! Τώρα η φωτιά γλύφει τη θάλασσα εκεί που όλα τα δέντρα έσκυβαν πάνω της σα νάθελαν να ξεδιψάσουν… κοίτα να δεις οι στάχτες που βάλθηκαν τις αναμνήσεις να σκεπάσουνε!!! Κουράγιο χωριανοί μου!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο δημοφιλής ηθοποιός. Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Λίγα λόγια για τον ίδιο

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Αίγιο, 28 Σεπτεμβρίου 1970) είναι Έλληνας ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών (1992) ενώ το βιογραφικό του περιλαμβάνει πολλές και σημαντικές δουλειές στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Έχει κερδίσει το Βραβείο Νέου Δημιουργού της Ένωσης Θεατρικών Κριτικών για την παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη που ανέβηκε από το ΚΘΒΕ το 2003, το Βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία «Πέντε Λεπτά Ακόμα» (2006) και το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην τηλεοπτική προσαρμογή του μυθιστορήματος, «Το Δέκα» του Μ. Καραγάτση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments