Ελλάδα

Χαρδαλιάς: 98 πυρκαγιές ξεκίνησαν σήμερα

Χαρδαλιάς: 98 πυρκαγιές ξεκίνησαν σήμερα
Χαρδαλιάς: Έκτακτη ενημέρωση για τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σήμερα πραγματοποίησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Έκτακτη ενημέρωση για τις πυρκαγιές που καίνε την Ελλάδα για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, πραγματοποίησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς στις 21:30. Νωρίτερα αναζωπυρώθηκε η φωτιά στη Βαρυμπόμπη, πάνω από το αεροδρόμιο Τατοΐου, ενώ στάλθηκε έκτακτο μήνυμα από τo 112, ενώ εκκενώνονται Σταμάτα και Ροδόπολη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε πως τα κύρια μέτωπα παραμένουν στην Αττική, όπου εκκενώνονται Σταμάτα, Ροδόπολη, Βαρυμπόμπη και Θρακομακεδόνες, καθώς και σε Εύβοια, Μεσσηνία και Ηλεία. Ο υφυπουργός είπε ακόμη πως 154 είναι οι φωτιές σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων οι 98 ξεκίνησαν σήμερα, Παρασκευή, 06.08.2021.

“Έχουμε μπροστά μας μια ακόμη πιο δύσκολη νύχτα”

Μιλώντας για τη φωτιά στην Εύβοια είπε πως απεγκλωβίστηκαν 631 άνθρωποι. Επιπλέον, γνωστοποίησε πως έχουν γίνει τρεις συλλήψεις για εμπρησμό στη Φωκίδα, στην Αττική και στην Καλαμάτα, είπε.

«Έχουμε μπροστά μας μια ακόμη πιο δύσκολη νύχτα. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε όλα τα ενεργά μέτωπα με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments