Αθλητισμός

ΑΕΚ Απόλλων Σμύρνης 2-0: Άνετη νίκη για τους κιτρινόμαυρους

ΑΕΚ Απόλλων Σμύρνης 2-0: Άνετη νίκη για τους κιτρινόμαυρους
ΑΕΚ Απόλλων Σμύρνης 2-0: Άνετη νίκη κατάφεραν να εξασφαλίσουν οι κιτρινόμαυροι σε μια φιλική αναμέτρηση, που Μισελέν και Χατζισαφί έκαναν το ντεμπούτο τους.

Μετά την ήττα της από τη Βελέζ στον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, η ΑΕΚ επέστρεψε στη δράση, έστω και ανεπίσημα, δίνοντας νικώντας με δύο τέρματα σε μια φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης στα Σπάτα.

Πιο συγκεκριμένα,  η Ένωση επικράτησε με 2-0 της «Ελαφράς Ταξιαρχείας», χάρη σε γκολ των Ανσαριφάρντ (8′) και Λιβάι Γκαρσία (50′), ενώ σε αυτό το φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους με την κιτρινόμαυρη φανέλα οι Εχσάν Χατζισαφί (βασικός) και Κλεμάν Μισελέν (αλλαγή).

Φάσεις και γκολ

Αν κάτι φάνηκε στο εν λόγω ματς είναι η έμφαση που έχει δώσει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στις στατικές φάσεις, καθώς από δύο τέτοιες ήρθαν και τα δύο γκολ του Δικεφάλου. Συγκεκριμένα, στο 8ο λεπτό η ΑΕΚ έκανε το 1-0, όταν ο Τάνκοβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Λε Ταλέκ, ο Γάλλος με μια κεφαλιά έστρωσε στον Ανσαριφάρντ και ο Ιρανός με ένα γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες ακόμη και στο 50ο λεπτό έκανε το 2-0, με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιβάι Γκαρσία. Στο τελευταίο μισάωρο ο Μιλόγεβιτς επέλεξε να δώσει χρόνο στον Μισελέν, αλλά και σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ (ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ, 4-2-3-1): Στάνκοβιτς, Σβάρνας, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Γκαρσία, Τάνκοβιτς, Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι εξής: Μισελέν, Παρράς, Μήτογλου, Λάτσι, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Ραντόνια και Κοσίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments