Ελλάδα

Αθηνών Λαμίας: Άνοιξε η έξοδος στον κόμβο Καλυφτάκη

Αθηνών Λαμίας: Άνοιξε η έξοδος στον κόμβο Καλυφτάκη
Αθηνών Λαμίας: Η διαχειρίστρια εταιρεία ανακοίνωσε πως ανοίγει η έξοδος προς Αθήνα στον κόμβο Καλυφτάκη.

Η διαχειρίστρια εταιρεία ανακοίνωσε νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Καλυφτάκη στην Εθνική Αθηνών Λαμίας. Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι έκλεισαν ξανά και τα δύο ρεύματα της Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας.

Πιο συγκεκριμένα, παρά την τροποποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον κόμβο, συνεχίζει να είναι αποκλεισμένη η πρόσβαση μέσω Λεωφόρου Κύμης προς Ολυμπιακό Χωριό και Θρακομακεδόνες.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

«H Νέα Οδός, σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, ενημερώνει πως, κατόπιν εντολής της τροχαίας, η ράμπα εξόδου από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα είναι ανοιχτή.

Επι του Ανισόπεδου Κόμβου σε ισχύ βρίσκεται ο αποκλεισμός της πρόσβαση μέσω Λεωφόρου Κύμης προς Ολυμπιακό Χωριό και Θρακομακεδόνες. O αυτοκινητόδρομος Α.Θ.Ε. είναι σε πλήρη κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας».

Η προηγούμενη ανακοίνωση της εταιρείας

” H Νέα Οδός, ενημερώνει πως, κατόπιν εντολής της τροχαίας και για λόγους ασφαλείας, η έξοδος από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα θα παραμείνει κλειστή, μέχρι νεωτέρας. Επιπλέον επι του Α/Κ έχει αποκλειστεί η πρόσβαση μέσω Λεωφόρου Κύμης προς Ολυμπιακό Χωριό και Θρακομακεδόνες.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας. “

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments