Ελλάδα

Κλείνει ξανά η Εθνική Οδός Αθηνών Λαμίας

Κλείνει ξανά η Εθνική Οδός Αθηνών Λαμίας
Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας: Σύμφωνα με ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας κλείνει ξανά η εθνική για λόγους ασφαλείας.

Έκλεισε ξανά η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας. Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι του Σαββάτου είχε αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας που είχε διακοπεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω της πυρκαγιάς.

Ακόμη, η ανακοίνωση αναφέρει ότι «Παράλληλα, έχει αποκλειστεί η πρόσβαση μέσω Λεωφόρου Κύμης προς Ολυμπιακό Χωριό και Θρακομακεδόνες.

Κλειστή και η Καλυφτάκη

H Νέα Οδός, ενημερώνει πως, κατόπιν εντολής της τροχαίας και για λόγους ασφαλείας, η έξοδος από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα θα παραμείνει κλειστή, μέχρι νεωτέρας. Επιπλέον επι του Α/Κ έχει αποκλειστεί η πρόσβαση μέσω Λεωφόρου Κύμης προς Ολυμπιακό Χωριό και Θρακομακεδόνες.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Φωτιές στην Αττική: Στον ρυθμό της επόμενης ημέρας

Οι νέες διακοπές είναι κυρίως επειδή υπάρχει έντονος καπνός κατά διαστήματα και είναι επικίνδυνη η διέλευση από τους πολίτες, αλλά και για να ελέγχονται αποτελεσματικότερα οι περιοχές, σύμφωνα με τις εντολές της Πολιτικής Προστασίας.

Οι αρχές έχουν ήδη αρχίσει να μπαίνουν στον ρυθμό της επόμενης μέρας, για την προστασία των περιουσιών που εγκατέλειψαν οι άνθρωποι στις πυρόπληκτες περιοχές, αλλά και την προστασία των υπολοίπων περιοχών της Αττικής από τυχόν απόπειρες εμπρησμών και κυρίως στα περιαστικά δάση, άλση κλπ.

Φωτιές στην Αττική: Συλλήψεις για εμπρησμούς -Συνεχείς περιπολίες

Στο πλαίσιο αυτό, πάνω από 500 αστυνομικοί της ΓΑΔΑ περιπολούν στα παραπάνω σημεία, ενώ τη νύχτα μπήκε ενεργά στις περιπολίες και ο στρατός, για την επιτήρηση των καμένων και τον εντοπισμό αναζωπυρώσεων.

Από πλευράς αστυνομίας η επιτήρηση γίνεται με ένστολες περιπολίες αλλά και με κλιμάκια της Ασφάλειας με συμβατικά αυτοκίνητα και πολιτική περιβολή. Χαρακτηριστικό είναι ότι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος είναι και ο κόσμος που ενημερώνει άμεσα την αστυνομία για κάθε τι ύποπτο.

Εξαιτίας αυτού, έγιναν και οι τελευταίες τρεις συλλήψεις για εμπρησμούς και συγκεκριμένα του 43χρονου στο Κρυονέρι προχτές, του 47χρονου χτες στο άλσος Πετρούπολης, ο οποίος είχε βάλει φωτιά σε 4 κάδους, αλλά και σε ένα θάμνο και έξω από σούπερ μάρκετ της περιοχής και την αλλοδαπή που επιχείρησε να βάλει φωτιά στο Πεδίο του Άρεως επίσης προχθές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments