Ελλάδα

Ρέθυμνο: Νεκρή η γυναίκα που πυροβολήθηκε

Ρέθυμνο: Νεκρή η γυναίκα που πυροβολήθηκε
Ρέθυμνο: Δραματική τροπή φαίνεται να παίρνει η περίπτωση της ένοπλης επίθεσης ενός άνδρα σε γυναίκα στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΕΡΤ για την ένοπλη επίθεση στο Ρέθυμνο, η γυναίκα άφησε την τελευταία πνοή της ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι στη συνέχεια ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του. Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα, ένοπλη ληστεία και επίθεση σημειώθηκε στον Κολωνό Αττικής.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο άνδρας ήταν γνωστός στις αρχές. Σύμφωνα με το Cretalive, η γυναίκα ήταν 47 ετών ενώ ο άνδρας που την πυροβόλησε, 49. Ρέθυμνο

Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι η γυναίκα πυροβολήθηκε πισώπλατα, μέσα στην επιχείρηση fish spa που διατηρούσε, η οποία είναι δίπλα στην ταβέρνα που έχει ο δράστης.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η  47χρονη γυναίκα παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις, ενώ λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Ρέθυμνο: Η μαρτυρία για την στυγερή δολοφονία

Σύμφωνα με μαρτυρία στο Flashnews.gr ακούστηκε πυροβολισμός στην περιοχή της παραλίας του Πανόρμου στο Ρέθυμνο Κρήτης. Έντρομοι άνθρωποι που βρίσκονταν στην περιοχή έτρεξαν και είδαν αιμόφυρτη μια γυναίκα. Ρέθυμνο

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της γυναίκας στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικές αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το αιματηρό επεισόδιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments