Ελλάδα

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Προσφέρει οικονομική στήριξη στους πυρόπληκτους

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Προσφέρει οικονομική στήριξη στους πυρόπληκτους
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Οικονομική στήριξη στους πληγέντες θα προσφέρει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Οικονομική στήριξη στους πληγέντες θα προσφέρει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Οικονομική στήριξη στους πληγέντες θα προσφέρει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα καταβληθεί ποσό 10.000 ευρώ σε ειδικό λογαριασμό ενώ 3.000 ευρώ θα δοθεί σε κάθε οικογένεια δικαστικού ή εισαγγελικού λειτουργού του οποίου η πρώτη κατοικία υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εκφράζει την θλίψη της για την ανυπολόγιστη φυσική καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές σε όλη τη Χώρα. Συγχαίρουμε όσους αγωνίστηκαν και αγωνίζονται με αυταπάρνηση για να σώσουν ανθρώπους, δασικές εκτάσεις, σπίτια. Η διάσωση του φυσικού πλούτου, η απόλυτη προστασία κάθε κοινωνικού αγαθού όπως είναι τα δάση και η αποτελεσματική πρόληψη από τις καταστροφές συνιστούν κύριες αποστολές της διοίκησης.

Η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση πολιτών και φορέων προς τους πυρόπληκτους είναι αξιέπαινη και σημαντική, δεν μπορεί ωστόσο να αναπληρώσει την οφειλόμενη κρατική πρόνοια που εκφράζεται με το ύψος των προβλεπόμενων κονδυλίων του προϋπολογισμού.

Η Ένωσή μας ως συμβολική ένδειξη συμπαράστασης στον ανθρώπινο πόνο θα καταβάλει σε ειδικό λογαριασμό το ποσό των 10.000 ευρώ καθώς και το ποσό των 3.000 ευρώ σε κάθε οικογένεια συναδέλφου του οποίου υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές η κύρια κατοικία ώστε να αντιμετωπίσει τα πρώτα έξοδα μετεγκατάστασης. Τέλος απευθύνουμε έκκληση σε κάθε δικαστικό και εισαγγελικό λειτουργό να συνεισφέρει κατά το μέτρο των δυνατοτήτων του σε Δήμους, Περιφέρειες και φορείς (πχ Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό) που έχουν αναλάβει την ευθύνη της αποκατάστασης των ζημιών και της άμεσης ανακούφισης των πληγέντων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments