Lifestyle

Ελληνίδα τραγουδίστρια κολάζει τους πάντες: Καυτές βουτιές λίγο πριν το Big Brother

Ελληνίδα τραγουδίστρια κολάζει τους πάντες: Καυτές βουτιές λίγο πριν το Big Brother
Ελληνίδα τραγουδίστρια κολάζει τους πάντες: Η πανέμορφη κοπέλα απολαμβάνει τις διακοπές της λίγο πριν το ξεκίνημα της σεζόν και του ριάλιτι Big Brother.

Αυτή η Ελληνίδα τραγουδίστρια κολάζει τους πάντες! Ο λόγος για την μεγάλη αδελφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου, την τραγουδίστρια Άρτεμις Αλεξανδράτου, η οποία απολαμβάνει αυτή την περίοδο τις διακοπές της στην πανέμορφη Ίο. Η εντυπωσιακή Άρτεμις κυριολεκτικά αναστατώνει τους λουόμενους με τις υπέρ του δέοντος καυτές εμφανίσεις της.

Ελληνίδα τραγουδίστρια κολάζει τους πάντες: Απολαμβάνει τις διακοπές της και κολάζει τους πάντες με τα κάλλη της!

Η τραγουδίστρια επιλέγει μπικίνι μαγιό που τονίζουν τις καμπύλες της και ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη.

Έχει δεχθεί πρόταση να συμμετάσχει στο νέο κύκλο του «Big Brother» και σύμφωνα με πληροφορίες έχει απαντήσει εν μέρει θετικά και δεσμεύτηκε για οριστική απάντηση τις επόμενες ημέρες όπου θα επιστρέψει από την Ίο που βρίσκεται για διακοπές. Δείτε πώς περνάει στο νησί πριν μπει στο ριάλιτι.

Λίγα λόγια για την Άρτεμις Αλεξανδράτου

Η τραγουδίστρια Άρτεμις Αλεξανδράτου είναι η μεγάλη αδελφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Γεννήθηκε το 1983 στη Βιέννη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο πατέρας της, Ζήσιμος Αλεξανδράτος είναι επιχειρηματίας με καταγωγή από την Κεφαλονιά και η μητέρα της, Άλισον Χαντ, είναι Αγγλίδα και ήταν πρώην μοντέλο. Η Άρτεμις μόλις τελείωσε το λύκειο ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι, κάνοντας live εμφανίσεις σε μικρές Αθηναϊκές πίστες, ενώ έχει κάνει μουσικές σπουδές και μαθήματα φωνητικής με τη Λία Βίσση.

Έκανε το ντεμπούτο της στις μεγάλες πίστες στο πλευρό της Πέγκυ Ζήνα, η οποία τη βοήθησε αρκετά στα πρώτα της βήματα. Γνωστή έγινε και μέσα από τη συμμετοχή της στο δεύτερο κύκλο του «Dream Show» και το πρώτο της CD single με τίτλο «Ρουλέτα». Τέλος και η Άρτεμις έχει κάνει και κάποιες τολμηρές φωτογραφήσεις.

Μέχρι στιγμής, έχει συνεργαστεί με αρκετά μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως είναι η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Βέρτης, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Θάνος Πετρέλης, ο Ανδρέας Στάμος, ο Νίνο, η Κέλλυ Κελεκίδου και άλλοι.. κι έχει τραγουδήσει σε μεγάλα κέντρα όπως «Απόλλων Παλλάς», «Θάλασσα», «Romeo», «Φρατζέλικο» και “Μούσες”.

Τέλος, όνειρο της είναι να καταξιωθεί στο χώρο και να έχει μια επιτυχημένη καριέρα με τραγούδια που θα αγαπηθούν από τον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments