Ελλάδα

Χανιά: Νεκρός εντοπίστηκε 59χρονος τουρίστας

Χανιά: Νεκρός εντοπίστηκε 59χρονος τουρίστας
Χανιά: Τραγικό τέλος στην αναζήτησή του.

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο 59χρονος Τοφάν Βασιλέ, υπήκοος Μολδαβίας, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από το μεσημέρι του Σαββάτου στα Χανιά. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε μια λιμνούλα στον Αλμυρό Γεωργιούπολης. Ο 59χρονος έκανε διακοπές σε ξενοδοχείο στη Γεωργιούπολη στον Δήμο Αποκόρωνα με την οικογένειά του, ενώ είχε εκδοθεί και Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Αυγούστου, λίγο μετά την άφιξή τους στα Χανιά, ενώ έτρωγε με τη σύζυγό του στο ένα από τα δύο ξενοδοχεία του ομίλου που είχε κάνει κράτηση και έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, είπε στη γυναίκα του ότι θα πάει στο δεύτερο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί. Όταν μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε δώσει σημεία ζωής, η γυναίκα του δήλωσε την εξαφάνισή του στις αρχές. Χανιά

Χανιά: Είχε εκδοθεί Missing Alert

Να σημειώσουμε ότι Missing Alert για τον άτυχο 59χρονο είχε κυκλοφορήσει και το Χαμόγελο του Παιδιού. Την επόμενη ημέρα έγινε η δήλωση εξαφάνισης από την οικογένειά του και στις 9/8/2021 το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και άμεσα κινητοποιήθηκε για τον εντοπισμό του. Ωστόσο, η δημοσιοποίηση των στοιχείων του πραγματοποιήθηκε αργότερα λόγω προσωπικών λόγων της οικογένειας του.

«Η ζωή του ενδέχεται βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Τοφάν Βασιλέ έχει ύψος 1,70 μ., 80 κιλά βάρος, καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε λιλά μπλούζα, ανοιχτό καφέ παντελόνι, σαγιονάρες, γκρι καπέλο και χρυσό βραχιόλι ξενοδοχείου. Όποιος έχει κάποια πληροφορία μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με Το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση», αναφερόταν στο Missing Alert.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments