Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Κριτική στο Νίκο Χαρδαλιά για τη συνέντευξη τύπου

ΣΥΡΙΖΑ: Κριτική στο Νίκο Χαρδαλιά για τη συνέντευξη τύπου
ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί σφοδρή κριτική στο υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη τύπου.

«Σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς αποκάλυψε την κοροϊδία του ελληνικού λαού όλες αυτές τις ημέρες από την κυβέρνηση. Διέψευσε εντελώς τα στοιχεία σχετικά με τα εναέρια μέσα που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Σκέρτσος πριν από λίγα μόλις εικοσιτετράωρα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη τύπου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας.

ΣΥΡΙΖΑ: «Ακόμα μια μέρα συνεχίζουν να παίζουν το κρυφτούλι των ευθυνών»

Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει ότι «αποδεικνύεται πλέον πως το γραφείο του πρωθυπουργού από την αρχή της εθνικής οικολογικής τραγωδίας είχε μια και μόνη έννοια: πώς θα πει ψέματα και πώς θα διαστρεβλώσει για να απαλλάξει από τις εγκληματικές ευθύνες του τον κ. Μητσοτάκη».

Σχολιάζει δε, πως «ακριβώς γι’ αυτό και εχθές ο κ. Μητσοτάκης ζητούσε συγγνώμη και σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς τα βρήκε όλα άψογα». Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ακόμα μια μέρα συνεχίζουν να παίζουν το κρυφτούλι των ευθυνών πάνω στις στάχτες των κόπων μιας ζωής χιλιάδων πολιτών» και πως «η στάση του κ. Μητσοτάκη αποτελεί σχολείο εμπαιγμού και θρασύτητας».

ΣΥΡΙΖΑ: Δυστυχώς ο πρωθυπουργός επιμένει να προκαλεί την κοινωνία με την επικοινωνία

«Για άλλη μια φορά, με την τραγωδία σε εξέλιξη, μίλησε για τον εαυτό του και τις δήθεν μεγάλες του επιτυχίες. Έχρισε ξανά τον εαυτό του νικητή στην μάχη με την πανδημία, αλλά δεν είπε κουβέντα για την κατάρρευση του επιτελικού κράτους στις τελευταίες πυρκαγιές. Μια κατάρρευση που όλοι παρακολουθήσαμε σε απευθείας μετάδοση», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση και σχολιάζει: «Ζήτησε συγνώμη, επειδή έτσι του ζήτησαν οι επικοινωνιολόγοι αλλά κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο».

«Γιατί προφανώς ούτε ο ίδιος την πιστεύει. Είπε για τυχόν αστοχίες -ούτε μία όμως δεν κατονόμασε και δεν παραδέχτηκε. Δήλωσε ότι συναισθάνεται την οργή όσων ζητούσαν βοήθεια, κακώς κατά τη γνώμη του, γιατί δεν ήξεραν ότι τα εναέρια μέσα πετούσαν αλλού ή ήταν απαγορευτικές οι συνθήκες για να πετάξουν» συνεχίζει και καταλήγει:

«Με δυο λόγια απολύτως έξω από το κλίμα της κοινωνίας και αμετανόητος. Δηλαδή ο γνωστός Μητσοτάκης, που έχουμε πια αρχίσει να τον καταλαβαίνουν οι περισσότεροι συμπολίτες μας», τόνισε σε χθεσινή ανακοίνωση για το διάγγελμα του πρωθυπουργού ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments