Αθλητισμός

UEFA Ranking: Κίνδυνος να βρεθεί η Ελλάδα στην 22η θέση

UEFA Ranking: Κίνδυνος να βρεθεί η Ελλάδα στην 22η θέση
UEFA Ranking: Άσχημα τα νέα για την χώρα μας. Ο χθεσινοβραδινός αποκλεισμός του Ολυμπιακού φέρνει εγγύτερα τον κίνδυνο η Ελλάδα να υποχωρήσει στην 22η θέση.
Η ισοπαλία του Ολυμπιακού χθες στην Βουλγαρία έφερε στην χώρα μας μονάχα 125 βαθμούς, οπότε ο κίνδυνος να βρεθεί η Ελλάδα ακόμη και στην 22η θέση του UEFA Ranking είναι πλέον ορατός.

Κι αυτό γιατί μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, η Μάλμε με δύο γκολ του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, Τσόλακ, έδωσε βαθμούς με την νίκη μέσα στην Σκωτία επί της Ρέιντζερς.

Η Σουηδία λοιπόν, έφτασε τους 20.375 βαθμούς στη λίστα της UEFA, και πλησίασε την Ελλάδα στους 1.075 πόντους. Η χώρα μας κινδυνεύει να χάσει και την 20ή θέση και να υποχωρήσει ακόμη και στην 22η (!) αφού οι Σουηδοί συνεχίζουν με τρεις ομάδες (εμείς με δύο) ενώ 100 βαθμούς λιγότερους από τη Σουηδία έχει η Δανία που συνεχίζει με τέσσερις ομάδες.

Οι Τσέχοι που είναι 17οι είχαν μία νίκη και μία ήττα αλλά και δύο αποκλεισμούς με την Σλάβια και την Σπάρτα να συνεχίζουν στα playoffs του Europa League. H Γιανγκ Μπόις νίκησε και προκρίθηκε στα playoffs του Champions League για την Ελβετία που είναι 15η. Η Ομόνοια έχασε αλλά προκρίθηκε στα πέναλτι για να μπει στα πλέι οφ του Europa League. Η Κύπρος είναι στη 16η θέση.

Το αρνητικό είναι πως όλες οι χώρες που… κυνηγάνε την Ελλάδα έχουν περισσότερες ομάδες που συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments