Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας: 29 νέες προσλήψεις στο δήμο Παιανίας

Θέσεις εργασίας: 29 νέες προσλήψεις στο δήμο Παιανίας
Θέσεις εργασίας: Με 29 νέους υπαλλήλους ενισχύεται ο δήμος Παιανίας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των αναγκών της καθαριότητας στα σχολεία για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Με 29 νέους υπαλλήλους ενισχύεται ο δήμος Παιανίας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των αναγκών της καθαριότητας στα σχολεία για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις έως 17 Αυγούστου 2021.

Οι ειδικότητες που ζητούνται

  • ΥΕ Καθαριστές – στριες σχολικών μονάδων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό 13113/10.08.2021 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected] .

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Ανάρτηση πινάκων και υποβολή αντιρρήσεων

Μετά την κατάρτιση των πινάκων, η υπηρεσία μας θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε πέντε (5) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του δήμου, ενώ θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης το οποίο θα υπογραφεί από δύο (2) υπαλλήλους της υπηρεσίας.

Πρόσληψη

Το προσωπικό προσλαμβάνεται με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου αμέσως μετά την κατάρτιση των τελικών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων με απόφαση του αρμόδιου προς διορισμό οργάνου.

Κατά την πρόσληψή τους οι επιτυχόντες οφείλουν να προσκομίσουν τα στοιχεία που απαιτούνται για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] , εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών μετά την πρόσληψή τους.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments