Αθλητισμός

Ολυμπιακός: O Μαρινάκης επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο στον Ρέντη και μίλησε στους παίκτες

Ολυμπιακός: O Μαρινάκης επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο στον Ρέντη και μίλησε στους παίκτες
Ολυμπιακός: O πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε και έναν απολογισμό για το γεγονός ότι χάθηκε ο βασικός στόχος του Champions League.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις έπειτα απ’ τον αποκλεισμό απ’ την Λουντογκόρετς στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Πλέον οι ερυθρόλευκοι προσανατολίζονται για το παιχνίδι κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα playoffs του Europa League.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο στον Ρέντη. Εκεί μίλησε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και με το προπονητικό τιμ ενόψει των δύο παιχνιδιών.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήθελε να τα πει με τους ανθρώπους της ομάδας του κάνοντας έναν απολογισμό για το γεγονός ότι χάθηκε ο βασικός στόχος του Champions League και μάλιστα καθόλου ήταν ευχαριστημένος. Επίσης, αναφέρθηκε και στα επόμενα ματς με τον στόχο της πρόκρισης στο Europa League να είναι πλέον πρωταρχικός.

Ολυμπιακός: Πικρός αποκλεισμός από το Champions League

Ο Ολυμπιακός δεν θα συνεχίσει στο Champions League. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν 4-1 στα πέναλτι απ’ τη Λουντογκόρετς (2-2 κανονική διάρκεια και παράταση) και έτσι θα συνεχίσουν στα playoffs του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Πριμ στην Εθνική Πόλο

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα πόλο για τη σπουδαία επιτυχία της και προχώρησε σε μια τρομερή κίνηση, καθώς θα πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ την ομάδα. Η Εθνική Ελλάδος πραγματοποίησε μια σπουδαία πορεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μπορεί να ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τη Σερβία στον τελικό (13-10), όμως έγραψε ιστορία φέρνοντας το πρώτο μετάλλιο σε ομαδικό σπορ στους άνδρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments