Τεχνολογία

OnePlus: Παρουσιάζει και αυτή το δικό της αναδιπλούμενο ή dual-screen smartphone

OnePlus: Παρουσιάζει και αυτή το δικό της αναδιπλούμενο ή dual-screen smartphone
OnePlus: Η OnePlus ήταν διατεθειμένη να χαλάσει το χθεσινό πάρτι της Samsung.

Χωρίς καμία προηγούμενη ένδειξη ή έστω μια κάποια διαρροή, η OnePlus ήταν διατεθειμένη να χαλάσει το χθεσινό πάρτι της Samsung ανακοινώνοντας ότι θα προχωρήσει και αυτή στην παρουσίαση νέας συσκευής και μάλιστα την ίδια ακριβώς ώρα με το Unpacked Event. Πρόσφατα κυκλοφόρησε στη χώρα μας και το OnePlus Nord 2.

OnePlus: «Επίθεση» στη Samsung

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τη μυστηριώδη συσκευή της OnePlus, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι πρόκειται απλά για κάποιο concept της εταιρείας, ενδεχομένως για κάποιο αναδιπλούμενο smartphone που θα δούμε στο μέλλον ή για κάποιο dual-screen smartphone που δεν διαθέτει απαραίτητα εύκαμπτη αναδιπλούμενη οθόνη. Αρκετό θράσος από την OnePlus, μιας και θέλει ξεκάθαρα να κάνει το κομμάτι της επάνω στην παρουσίαση των Samsung Galaxy Z Fold3 και Galaxy Z Flip3. Ας ελπίσουμε ότι θα αξίζει τον κόπο.

OnePlus: Λίγα λόγια για την κινεζική εταιρεία

Η OnePlus Technology Co., Ltd. είναι μία Κινέζικη κατασκευάστρια ηλεκτρονικώνειδών ευρείας κατανάλωσης που εδρεύει στο Shenzhen, μία επαρχία Γκουανγκντόνγκ, στο κτίριο Tairan, στην περιοχή του ναού Chegong της περιφέρειας Futian.

Ιδρύθηκε από τον Pete Lau και τον Carl Pei τον Δεκέμβριο του 2013 και σήμερα ανήκει κατά πλειοψηφία στην Oppo ως ο μοναδικός μέτοχος της, η οποία είναι θυγατρική της BBK Electronics μαζί με τις Vivo, realme και iQOO. Η εταιρεία είναι πιο γνωστή για την κατασκευή smartphone και εξυπηρετεί επίσημα 34 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο από τον Ιούλιο του 2018. Η τρέχουσα εταιρεία παρασκευάζει έξυπνα τηλέφωνα, ακουστικά (headphones-handsfree), τηλεοράσεις, αξεσουάρ κινητών, τσάντες και μπλουζάκια και έξυπνα ρολόγια.

Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το Nord 2

To Nord 2 5G αποτελεί τη νέα πρόταση της OnePlus η οποία ανακοινώθηκε μόλις πριν από λίγα λεπτά. Έρχεται με εξαιρετικές κάμερες για την τιμή στην οποία θα γίνει διαθέσιμο, γρήγορη φόρτιση Warp Charge 65 και φυσικά 4.500 mAh μπαταρία. OnePlus

Το OnePlus Nord 2 στο εσωτερικό του διαθέτει τον Mediatek Dimensity 1200 και 90Hz Fluid AMOLED οθόνη. Η οθόνη του, είναι επίσης εξοπλισμένη με χαρακτηριστικά όπως AI Color Boost, το οποίο υπόσχεται να βοηθήσει ακόμη περισσότερο το χρώμα. Δεν απουσιάζει το AI Resolution Boost, το οποίο προβαίνει σε upscale του περιεχομένου από εφαρμογές όπως το Youtube σε HD ανάλυση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments