Lifestyle

Βίκυ Καγιά: Ποζάρει με σούπερ μικροσκοπικό μπικίνι και είναι χάρμα οφθαλμών

Βίκυ Καγιά: Ποζάρει με σούπερ μικροσκοπικό μπικίνι και είναι χάρμα οφθαλμών
Βίκυ Καγιά: Εντυπωσιακή φωτογραφία.

Με ένα έξτρα σέξι «τοσοδούλι μπικίνι» όπως λέει και το τραγούδι της Πωλίνας εμφανίστηκε στην παραλία η Βίκυ Καγιά. Το τριγωνικό μαγιό με τις λεπτές τιράντες που διάλεξε αναδείκνυε την ψηλόλιγνη σιλουέτα της και είναι ιδιαίτερα νεανικό.

View this post on Instagram

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Βίκυ Καγιά: Λίγα λόγια για αυτή

Η Βίκυ Καγιά είναι Ελληνίδα μοντέλο, παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και ηθοποιός. Ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Το 1995 έπαιξε σε διαφήμιση για την πορτοκαλάδα Ήβη.Το 1997, σε ηλικία 19 ετών, ήταν το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης των σοκοφρετών Amaretti της Tottis-Bingo.Σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling, γι’ αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της. Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης για αρκετά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Βίκυ Καγιά

Έχει φωτογραφηθεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών, μερικά από αυτά ελληνικά Vogue, Elle, Maddame Figgaro, Esquire, Marie Claire, InStyle, το ιταλικό Cosmopolitan και άλλα. Το 2006 βραβεύτηκε ως Το καλύτερο μοντέλο της Χρονιάς 2005. Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2006, όταν της προτάθηκε από το Mega Channel η παρουσίαση της ελληνικής εκδοχής του talent show So You Think You Can Dance.

Το 2016, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Star Channel. Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους ανέλαβε την παρουσίαση της καθημερινής εκπομπής μόδας Shopping Star στην απογευματινή ζώνη του σταθμού. Η εκπομπή προβάλλεται μέχρι σήμερα για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν. Τον Απρίλιο του 2018, έγινε γνωστή η επιστροφή του Greece‘s Next Top Model από τη συχνότητα του Star Channel. Εκεί από τον Οκτώβριο του ίδιου έτους μέχρι σήμερα είναι ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του show.

Το 1994, σε ηλικία 16 ετών, έπαιξε στο video clip του τραγουδιού Το Ωραιότερο Πλάσμα Του Κόσμου του Λευτέρη Πανταζή. Το 2000, πρωταγωνίστησε μαζί με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο στο video clip του Μπομπ Σίνκλερ Darling.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments