Lifestyle

Μαρία Βοσκοπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τα γενέθλια της κόρης της

Μαρία Βοσκοπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τα γενέθλια της κόρης της
Μαρία Βοσκοπούλου: Η κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου κλείνει σήμερα τα 20.

Τα γενέθλιά της, καθώς και την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία Βοσκοπούλου. Η ηθοποιός έκλεισε τα 20 και όπως είναι φυσικό, η μητέρα της έσπευσε να της στείλει τις καλύτερες ευχές της και δημόσια.

Μαρία Βοσκοπούλου: Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου

Συγκεκριμένα, η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν, όταν ακόμα η Μαρία Βοσκοπούλου ήταν μικρό κορίτσι με την ίδια και τον Τόλη Βοσκόπουλο να ποζάρουν χαμογελαστοί δίπλα της.

Στην λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «20 ,,,λατρεμενα χρονια Μαζι σου!Η πιο ευτυχισμενη στιγμη της Ζωης μας, οταν ηρθες στην Ζωή μας!!!!.Χρονια. σου Πολλα, Χρονια Καλα ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ μας. Να εισαι παντα ο υπεροχος εαυτος σου κ να εργαζεσαι με παθος κ αληθεια για τα ονειρα σου οπως εσυ ξερεις…ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,!!!!»

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για την επέτειο γάμου με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Στις 21 Ιουλίου η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τον πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού, Τόλη Βοσκόπουλο. Και αυτό όταν στις 2 Αυγούστου θα είχαν την επέτειο του γάμου τους. Φέτος δεν πρόλαβαν να τη γιορτάσουν. Για να τιμήσει την επέτειό τους, η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους προσθέτοντας απλά την ημερομηνία που ένωσαν τις ζωές τους.

Μια εβδομάδα ακριβώς, μετά το χαμό του πολυαγαπημένου της συζύγου, Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα Γκερέκου, θέλησε να τον τιμήσει με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε βαθύ πένθος, και κάτω από συγκινητικό κλίμα, τόσο η Άντζελα όσο και η κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου, οι δύο γυναίκες της ζωής του, θυμούνται τον Τόλη, και τον τιμούν ανήμερα των γενεθλίων του (26/07).

Η σύζυγος του αξέχαστου ερμηνευτή χθες δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, γράφοντας στη λεζάντα «26 Ιουλίου», την ημερομηνία γέννησης δηλαδή του Τόλη Βοσκόπουλου, καθώς εάν ζούσε θα είχε τα γενέθλιά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments