Ελλάδα

Εύβοια: Δεύτερη αποστολή του ΠΑΜΕ με είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Εύβοια: Δεύτερη αποστολή του ΠΑΜΕ με είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους
Εύβοια: Το ΠΑΜΕ δείχνει και πάλι το φιλανθρωπικό του έργο και την αλληλεγγύη του προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, όπως οι πυρόπληκτοι στη Βόρεια Εύβοια.

Τη δεύτερη δόση υλικής βοήθειας στο Κέντρο Αγώνα και Αλληλεγγύης Πυροπλήκτων στην Εύβοια, παραδίδει σήμερα το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, το οποίο, ευκαιρίας δοθείσης, ευχαριστεί «τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τα συνδικάτα της Αττικής και της επαρχίας, τους μαζικούς φορείς, τους αυτοαπασχολούμενους, την ΟΓΕ για τη συγκλονιστική τους ανταπόκριση στο κάλεσμα για συγκέντρωση υλικής βοήθειας προς τους πυρόπληκτους.

Η ανταπόκριση του εργατόκοσμου είναι συγκινητική. Μέσα στο Δεκαπενταύγουστο και τον καύσωνα δε σταματούν οι εργαζόμενοι να καταφθάνουν στο ΠΑΜΕ και να παραδίδουν υλικά και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας στην Εύβοια. Ακόμη περισσότερα είναι τα τηλέφωνα με νέες προσφορές που συγκεντρώνονται από Συνδικάτα στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

Η οποία καταλήγει με την υπόμνηση ότι η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται, από Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ στα γραφεία του ΠΑΜΕ (Αγ. Φιλοθέης 5β).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments