Ελλάδα

Δύσκολες ώρες για τον Αιμίλιο Λιάτσο

Δύσκολες ώρες για τον Αιμίλιο Λιάτσο
Αιμίλιος Λιάτσος: Δύσκολες στιγμές περνά ο γνωστός δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του Σπύρος σε ηλικία 71 ετών.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος περνάει δύσκολες ώρες, όπως και ολόκληρη η οικογένειά του. Ο γνωστός δημοσιογράφος πενθεί για τον αδερφό του, Σπύρο που είχε περάσει και ο ίδιος από τον χώρο της δημοσιογραφίας, ενώ έκανε καριέρα ως πιλότος. Ο Σπύρος Λιάτσος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών, γεμίζοντας με θλίψη την οικογένειά του και τους φίλους του.

Ποιος ήταν ο Σπύρος Λιάτσος

Ο Σπύρος Λιάτσος ήταν πατέρας τριών παιδιών, πιλότος της Ολυμπιακής Αεροπορίας και στα νιάτα του δημοσιογράφος με θητεία στις εφημερίδες «Μεσημβρινή», «Τα Νέα», «Το Βήμα» και «Έθνος», ενώ είχε πάρει μέρος και σε τηλεοπτικές σειρές. Αιμίλιος Λιάτσος

Ως πιλότος υπήρξε από τους καλύτερους και, μάλιστα, πολλοί πολιτικοί από όλα τα κόμματα ήθελαν να «πετούν» μαζί του στα ταξίδια τους, νιώθοντας ασφάλεια, ενώ συμμετείχε και σε πολλές ανθρωπιστικές αποστολές στη διάρκεια των πολέμων στη Γιουγκοσλαβία και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Αιμίλιος Λιάτσος: Λίγα λόγια για αυτόν

Ο Αιμίλιος Λιάτσος είναι διακεκριμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής ειδήσεων. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1980, ενώ βρισκόταν στο δεύτερο έτος της Φιλοσοφικής Αθηνών, από το συγκρότημα Λαμπράκη στο πλευρό του διευθυντή του αθλητικού τμήματος των «Νέων» Θεόδωρο Σγουρδαίο, που εξέδιδε το εβδομαδιαίο περιοδικό «Ομάδα».

Τον Σεπτέμβριο του 1981 προσελήφθη στο «Έθνος» από τον αείμνηστο Αλέκο Φιλιπποπούλο. Μέχρι το 1989 πέρασε από όλα τα ρεπορτάζ και τον Νοέμβριο του 1989 ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, που εξέπεμψε για πρώτη φόρα στις 20 Νοεμβρίου 1989. Το Μάιο του 2004 ξεκίνησε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του “Star” και γίνεται Διευθυντής Δημοσιογραφικού Σχεδιασμού του σταθμού. Από τον Ιούλιο του 2004 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα “Παρασκευή + 13”. Γιος του είναι ο Βασίλης Λιάτσος, ο οποίος παντρεύτηκε την παρουσιάστρια Ελένη Καρποντίνη με την οποία απέκτησαν δύο γιους

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments