Τεχνολογία

Xiaomi Mi 11T: Δυνατότητες από το μέλλον που μαγνητίζουν

Xiaomi Mi 11T: Δυνατότητες από το μέλλον που μαγνητίζουν
Xiaomi Mi 11T: Ένα νέο leak από γνωστό ιστότοπο αποκάλυψε τα βασικά χαρακτηριστικά του επόμενου μοντέλου του κινεζικού τεχνολογικού κολοσσού.

Τον Οκτώβριο του 2020, η Xiaomi ανακοίνωσε την εισαγωγή στην κυκλοφορία των Mi 10T και Mi 10T Pro που χρησιμοποιούν τον Snapdragon 865. Πρόσφατες πληροφορίες κάνουν λόγο για το γεγονός πως πλέον ο κινεζικός τεχνολογικός κολοσσός εργάζεται στα Mi 11T και Mi 11T Pro. Xiaomi Mi 11T

Μάλιστα, ένα νέο leak από τον γνωστό ιστότοπο Xiaomiui αποκάλυψε τα βασικά χαρακτηριστικά του απλού μοντέλου. Xiaomi Mi 11T

Xiaomi Mi 11T: Οι δυνατότητες του νέου μοντέλου

Θυμόμαστε φυσικά οι περισσότεροι την τεράστια επιτυχία που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια συσκευές όπως τα Xiaomi Mi 9T, Mi 10T σε πωλήσεις, έτσι οι ελπίδες όλων μας για το επερχόμενο μοντέλο είναι ιδιαίτερα υψηλές. Πρόσφατα άλλωστε, διέρρευσαν πληροφορίες για μοντέλο με κωδική ονομασία 2107113SG που εμφανίστηκε στην βάση δεδομένων της FCC, εφοδιασμένο με Snapdragon 888 SoC – το οποίο θα είναι πιθανώς το Mi 11T Pro, ενώ η «απλή» έκδοση του Mi 11T, θα φοράει πιθανώς ένα πιο οικονομικό chipset, όπως π.χ. το Snapdragon 870 ή 860. Θα έχει μια οθόνη με αναλογία 20:9 και ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Το leak αναφέρει ότι το Mi 11T θα κυκλοφορήσει στην παγκόσμια και ινδική αγορά και έχει την κωδική ονομασία Amber. Μια παραλλαγή της ίδιας συσκευής θα κυκλοφορήσει στην Κίνα με το όνομα Redmi K40 Ultra και έχει κωδική ονομασία Agate.

Xiaomi Mi 11T

Μπορεί η οθόνη και η κατασκευάστρια του SoC να μένουν ίδια, αλλά έχουμε αλλαγές στις κάμερες. Το K40 Ultra θα έχει τριπλό σύστημα με κύρια κάμερα Samsung HM2 108MP, ευρυγώνιο φακό Sony IMX355, και τηλεμάκρο κάμερα που προσφέρει 3x ζουμ.

Υπενθυμίζουμε πάντως, ότι η σειρά Mi 10T της Xiaomi ανακοινώθηκε επίσημα πέρυσι τον Σεπτέμβριο και μάλλον αυτός θα είναι και ο φετινός μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου θα δούμε και τα μοντέλα της νέας σειράς, που θα αποτελείται από τα Xiaomi Mi 11T, Mi 11T Lite και φυσικά το Mi 11T Pro – όλα τους με OLED οθόνες και αυξημένο ρυθμό ανανέωσης οθόνης, έως 12GB RAM, μπαταρία άνω των 4000mAH σε χωρητικότητα και εκδόσεις με έως και 256GB αποθηκευτικού χώρου. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments