Lifestyle

Scarlett Johansson: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της

Scarlett Johansson: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της
Scarlett Johansson: Ο σύζυγός της, Colin Kelly Jost επιβεωαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός.

Η Scarlett Johansson είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Τις φήμες περί εγκυμοσύνης επιβεβαίωσε ο σύζυγός της, Colin Kelly Jost. Η ηθοποιός και ο σεναριογράφος του «Saturday Night Live» αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα κι αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Παντρεύτηκαν κρυφά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον Οκτώβριο του 2020.

Το ζεύγος αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης σε μια σεμνή τελετή με παρόντες μόνο τα πολύ κοντινά τους πρόσωπα. Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο της Johansson, καθώς η 36χρονη ηθοποιός έχει παντρευτεί άλλες δυο φορές στο παρελθόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scarlett 🎬 // Colin ✍🏻 (@bestofscarjost)

Scarlett Johansson: Οι αποτυχημένοι γάμοι

Ο πρώτος γάμος ήταν τον Σεπτέμβριο του 2008 με τον ηθοποιό Ryan Reynolds, με τον οποίο χώρισε τον Δεκέμβριο του 2010. Ο δεύτερος γάμος της έγινε το 2014 και με τον γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac, ο οποίος κράτησε μέχρι το 2014. Με τον κοσμικογράφο απέκτησαν μια κόρη, τη Rose Dorothy Dauriac.

Scarlett Johansson – Colin Kelly Jost: Περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους

Για τον Jost είναι ο πρώτος γάμος και ανυπομονεί να σφίξει στην αγκαλιά του πως και πως το πρώτο του παιδί. Μάλιστα, ο ίδιος, μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του, αποκάλυψε το γεγονός μπροστά σε κόσμο σε μια συναυλία στο Ridgefield Playhouse  της βορειοανατολικής πολιτείας των ΗΠΑ, Connecticut, ότι «περιμένουμε μωρό, είναι συναρπαστικό».

Όπως ανέφερε μάλιστα μια πηγή το Page Six, «η Scarlett είναι έγκυος, αλλά θέλει να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επέλεξε να κρατήσει χαμηλό προφίλ» και πρόσθεσε πως «πλησιάζει η ώρα να γεννήσει η Scarlett. Και εκείνη και ο Colin είναι ενθουσιασμένοι».

Η λαμπερή star βρέθηκε στο επίκεντρο δημοσιευμάτων στις αρχές Ιουνίου όταν δεν παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για την πρώτη προβολή της ταινίας «Black Widow». Έτσι, άρχισαν να δημιουργούνται φήμες για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη.

Η πρόταση γάμου αλά James Bond

Μιλώντας το 2019 στην εκπομπή της Helen Degeneres η Scarlett Johansson είχε μιλήσει για την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν το περίμενε και πως ήταν μια πολύ «ξεχωριστή στιγμή».

«Έκανε μια James Bond στιγμή» απάντησε η ηθοποιός όταν η παρουσιάστρια την ρώτησε αν ήταν ρομαντικός ο τρόπος που της ζήτησε να γίνει γυναίκα του. «Το απογείωσε» πρόσθεσε ακόμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments