Video

Eternals: Κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ της νέας ταινίας υπερηρώων της Marvel

Eternals: Κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ της νέας ταινίας υπερηρώων της Marvel
Eternals: Η ταινία αναμένεται να έρθει στη μεγάλη οθόνη στις 5 Νοεμβρίου, χωρίς ακόμη να έχουμε ημερομηνία για την Ελλάδα.

Τα Marvel Studios κυκλοφόρησαν το δεύτερο και τελευταίο τρέιλερ για τη ταινία Eternals της Κλοέ Ζάο, που αναμένεται να βγει στη μεγάλη οθόνη στις 5 Νοεμβρίου. Η τελευταία διαστημική έξοδος του Marvel Cinematic Universe (MCU) ακολουθεί την ιστορία μιας αθάνατης εξωγήινης φυλής, που ονομάζεται Eternals (Αιώνιοι), οι οποίοι ζουν κρυφά στη Γη για χιλιάδες χρόνια και διαθέτουν διάφορες δυνάμεις και ικανότητες.

Η τελευταία μεγάλη παραγωγή της Marvel που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους ήταν το Black Widow, με πρωταγωνίστρια τη Σκάρλετ Γιόχανσον.

Eternals: Ένα πολύ δυνατό καστ μας παρουσιάζει τους νέους ήρωες της Marvel

Η ταινία, που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η πιο φιλόδοξη ταινία της Marvel μέχρι τώρα, ακολουθεί 10 ήρωες, τους οποίους θα υποδυθεί ένα ομολογουμένως δυνατό καστ: η Τζέμμα Τσαν ως Sersi, ο Ρίτσαρντ Μάντεν ως Ikaris, ο Κουμάιλ Ναντζιάνι ως Kingo, η Λία ΜακΧιού ως Sprite, ο Μπράιαν Ταϊρί Χένρι ως Phastos, η Λόρεν Ρίντλοφ ως Makkari, ο Μπάρρυ Κιόγκαν ως Druig, ο Ντον Λι ως Gilgamesh, η Σάλμα Χάγιεκ ως Ajak και η Αντζελίνα Τζολί ως Thena. Ακόμα, ο Κιτ Χάρινγκτον, γνωστός από τον ρόλο του ως Τζον Σνόου στο Game of Thrones, θα υποδυθεί τον Μαύρο Ιππότη.

Eternals: Τι περιμένου με δούμε

Η Marvel κυκλοφόρησε τον Μάιο ένα teaser βίντεο, στο οποίο ακούγεται το τραγούδι της Σκίτερ Ντέιβις «The End of the World», αλλά το τελευταίο τρέιλερ της πολύαναμενόμενης ταινίας Eternals, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε, εκπέμπει έναν πολύ πιο σοβαρό τόνο και παρουσιάζει τους «Αιώνιους» να «παλεύουν» με την προοπτική να ξανά έρθουν στο προσκήνιο ενωμένοι, μετά από αιώνες που ζουν χωριστά, για να βοηθήσουν τους ανθρώπους.

Ο Νταν, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Χάρινγκτον, φαίνεται να ρωτάει την Sersi (Τζέμμα Τσαν) γιατί οι Αιώνιοι δεν συμμετείχαν στον αγώνα ενάντια στον Thanos, που με μια καταστροφική δύναμη εκμηδένισε τον μισό πληθυσμό του σύμπαντος, πέντε χρόνια πριν. «Μας δόθηκε η εντολή να μην παρεμβαίνουμε σε οποιεσδήποτε ανθρώπινες συγκρούσεις, εκτός εάν εμπλέκονται Deviants», βλέπουμε να απαντά η Sersi. Ωστόσο, τελικά οι Eternals συγκεντρώνονται για να πολεμήσουν μαζί ως ομάδα.

Eternals: Τι είπε η Ζάο για τα γυρίσματα της ταινίας

Σε μια νέα συνέντευξη στο Entertainment Weekly, η Ζάο μίλησε για την σκηνή που γυρίστηκε στη Φουερτεβεντούρα στα Κανάρια Νησιά, σε έναν τραχύ γκρεμό με θέα στη θάλασσα.

«Είχαμε ολόκληρο το καστ μας όρθιο σε αυτόν τον γκρεμό με τα κοστούμια τους και παίζαμε πολύ δυνατή όπερα από το ηχείο, απλά κάνοντας εκκωφαντικό θόρυβο, παλεύοντας με τον άνεμο», είπε η Ζάο. «Βλέποντας το καστ μου να συγκεντρώνεται με την μορφή των Eternals, σε συνδυασμό με την ομορφιά αυτού του αρχαίου τοπίου, με τον ωκεανό και τον ουρανό… ήταν κάτι πολύ φοβερό» πρόσθεσε.

Η Ζάο έγινε πρόσφατα η δεύτερη γυναίκα στην ιστορία που λαμβάνει Όσκαρ Σκηνοθεσίας, για την πολυβραβευμένη ταινία «Nomadland«, η οποία συνολικά έχει αποσπάσει 233 βραβεία. Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Κουμάιλ Ναντζιάνι δήλωσε για την πρωτοποριακή σκηνοθέτη πως: «Είναι απλώς μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφίστριες και βρίσκεται στο απόγειο των δυνατοτήτων της αυτή τη στιγμή. Το να δουλεύεις μαζί της, ίσως να νομίζατε ότι θα ήταν τρομακτικό, αλλά ήταν το αντίθετο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments