Αθλητισμός

Μπρούνο: Αποτελεί παρελθόν από τον Άρη

Μπρούνο: Αποτελεί παρελθόν από τον Άρη
Μπρούνο: Η Σερίφ Τιρασπόλ είναι η πιθανότερη νέα ομάδα του.

Το διαφαινόμενο διαζύγιο μεταξύ Άρη και Μπρούνο Φελίπε είναι και επίσημο και ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα.

Μπρούνο: Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας

Σε ενημέρωσή της η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν υπολογιζόταν από τον Άκη Μάντζιο και έψαχνε για νέα ομάδα στην καριέρα του και, αυτή όπως όλα δείχνουν θα είναι η Σέριφ Τιρασπόλ. Η ανακοίνωση των «κίτρινων» αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Βραζιλιάνο μέσο, Bruno Felipe και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Μπρούνο: Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του

Η Σερίφ Τιρασπόλ που αγωνίζεται στα προκριματικά του UEFA Champions League και βρίσκεται μια ανάσα από την είσοδο της στους ομίλους της διοργάνωσης θα είναι όπως όλα δείχνουν η επόμενη ομάδα του Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος δεν υπολογιζόταν από τον Άρη και αναζητούσε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Την βρήκε στους μολδαβούς που ήδη αγωνίζονται ο Γιώργος Αθανασιάδης και ο Δημήτρης Κολοβός. Ο Μπρούνο θα μετακομίσει στη Σέριφ ως ελεύθερος.

Άρης

Μπρούνο: Λίγα λόγια για αυτόν

Ο Μπρούνο Φελίπε Σόουζα Ντα Σίλβα, γνωστός ως Μπρούνο, είναι Βραζιλιάνος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Στις 24 Ιανουαρίου 2018, ο Ατρόμητος ανακοίνωσε το δανεισμό του Μπρούνο από την αυστριακή ΛΑΣΚ Λιντς για 1,5 χρόνο. Στις 29 Απριλίου 2018, σημείωσε το πρώτο του γκολ για τον σύλλογο, σφραγίζοντας την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού. Στις 22 Σεπτεμβρίου 2018, σημείωσε το πρώτο του γκολ για τη σεζόν 2018-19, στην εντός έδρας νίκη με 2-0 εναντίον της ΑΕΛ.

Ο 25χρονος, που είχε ενθουσιάσει τη διοίκηση του συλλόγου με τις επιδόσεις του, έχοντας καταγράψει 2 γκολ και 5 ασίστ μέχρι το Πάσχα της σεζόν 2018-19, είχε ρήτρα αποδέσμευσης αξίας 300.000 ευρώ, που μπορούσε να ενεργοποιήσει ο Ατρόμητος μέχρι τις 15 Μαΐου, ενώ φημολογείται ότι υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό για τον Βραζιλιάνο πλάγιο μέσο. Στις 21 Απριλίου 2019, άνοιξε το σκορ στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments