Ελλάδα

Απόστολος Γκλέτσος: Μου καυτηρίασαν την καρδιά χωρίς νάρκωση

Απόστολος Γκλέτσος: Μου καυτηρίασαν την καρδιά χωρίς νάρκωση
Απόστολος Γκλέτσος: Περιγράφει την περιπέτεια με την καρδιά του.

Ο Απόστολος Γκλέτσος ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν μετά το τέλος της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου “8 λέξεις”. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ, μεταξύ άλλων μίλησε και για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Απόστολος Γκλέτσος: Η περιπέτεια υγεία για την οποία έχει μιλήσει σπάνια

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος χειμώνας, με πρωτόγνωρα πράγματα. Αναμετρηθήκαμε όλοι με τον εαυτό μας και με δύσκολες συνθήκες. Σίγουρα άφησε πίσω του πράγματα που μας προβλημάτισαν, άφησε πίσω του δύσκολες καταστάσεις, άφησε ένα κενό», τόνισε αρχικά ο ηθοποιός «Δεν ξέρω τι σημαίνει ωραίος. Για τους άντρες το αν είσαι ωραίος ή άσχημος είναι λίγο κολοκύθια. Αυτά είναι περισσότερο γυναικεία πράγματα. Τι θα πει ωραίος άντρας; Ο άντρας είναι η κουβέντα του, η περπατησιά του, η σκιά του. Το “ωραίος” είναι για γέλια». Απόστολος Γκλέτσος

Μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του, που πέρασε όταν ήταν στα 35 του είπε: «Δεν ήταν εγχείρηση. Ήταν κάτι χειρότερο, γιατί το κάνεις ζωντανός, χωρίς νάρκωση. Σου καυτηριάζουν την καρδιά. Ήταν οδυνηρό, πόνεσα, ταλαιπωρήθηκα και φοβήθηκα. Αυτό συνέβη μία ημέρα που έκανα γυμναστική και λιποθύμησα».

Την πρώτη φορά που αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την καρδιά του είχε αποκαλύψει: «Στα 35 μου συνέβησαν δύο έντονα πράγματα, ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο με διάρκεια 6 μηνών. Το πρώτο ήταν η γέννηση της κόρης μου και το δεύτερο ήταν η πρώτη εγχείρηση καρδιάς, ακολούθησαν άλλες δύο. Έκανα 9 ώρες χειρουργείο χωρίς νάρκωση. Ήταν επίπονο, όποιος δεν το έχει κάνει δεν ξέρει. Πρέπει να φωνάξεις για να μην σου τρυπήσουν την καρδιά, για αυτό είσαι ξύπνιος. Έκλαιγα, παρακαλούσα τον Θεό. Σκεφτόμουν τι κακό έχω κάνει και τιμωρούμαι τόσο».

Απόστολος Γκλέτσος: Λίγα λόγια για αυτόν

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 1990 σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου «Οι τρεις Χάριτες». Τη σεζόν 1991-1992 συμμετείχε στη δραματική σειρά «Φάκελλος Αμαζών» ενώ ακολούθησε η σειρά «Ανατολικός Άνεμος» την επόμενη σεζόν.Από το 1992 μέχρι και το 1994 έπαιξε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση στην αστυνομική σειρά «Τμήμα Ηθών» παίζοντας μαζί με τους ηθοποιούς Χρήστος Τσάγκα, Τίμο Περλέγκα, Βερόνικα Αργιέντζη, Μαριάννα Τουμασάτου και Αλεξάνδρα Παυλίδου. Την ίδια περίοδο έκανε την πρώτη του απόπειρα στην παρουσίαση, παρουσιάζοντας μαζί με την Ρούλα Κορομηλά το ψυχαγωγικό show «Ciao ΑΝΤ1» που υπήρξε ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments