Ελλάδα

Χανιά: 53χρονη τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε ξαπλώστρα

Χανιά: 53χρονη τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε ξαπλώστρα
Χανιά: Άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη στην Κρήτη όταν 53χρονη τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε ξαπλώστρα.

Άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός στα Χανιά, καθώς 53χρονη τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε ξαπλώστρα. Πρόσφατα άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης το 10χρονο παιδί που βρέθηκε το περασμένο Σάββατο να παλεύει με τα κύματα στην παραλία των Γουρνών.

Πιο συγκεκριμένα, μια 53χρονη τουρίστρια πέθανε, πιθανόν από ανακοπή καρδιάς, ενώ ήταν ξαπλωμένη σε ξαπλώστρα στην παραλία της Παχιάς Άμμου, στην Παλαιόχωρα Χανίων. Περίπου στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, η γυναίκα που έκανε τις διακοπές της στην περιοχή, έχασε τις αισθήσεις της.

Το περιστατικό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, στο σημείο έσπευσαν οι δύο ναυαγοσώστες που επιτηρούν την παραλία, ενώ στη συνέχεια έφτασαν για βοήθεια και ένας γιατρός μαζί με μια νοσηλεύτρια από το ιατρείο της Παλαιόχωρας. Χρησιμοποιήθηκε απινιδωτής, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ είχε κληθεί και το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να κάνουν ένεση αδρεναλίνης στη γυναίκα, αλλά εκείνη δεν επανήλθε. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή, πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι η ίδια είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία πριν από τρεις ημέρες, συνέχισε όμως τις διακοπές της.

Νεκρό 10χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από τα κύματα

Πάλεψε για περίπου μια εβδομάδα το δεκάχρονο αγοράκι ωστόσο η μάχη αποδείχθηκε άνιση. Υπενθυμίζεται ότι το αγόρι έμεινε πολλή ώρα σε υποξία γεγονός που αποδείχθηκε μοιραίο, καθώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην ζωή.

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει στο cretapost, ο διοικητής του Βενιζέλειου Γιώργος Τερζάκης, στο μικρό παιδί έγινε μια αξονική η οποία ήταν καλή ενώ σε δύο με τρεις ημέρες, η εξέταση αυτή θα πρέπει να επαναληφθεί.

Ο 10χρονος εντούτοις μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παιδων του ΠΑΓΝΗ για περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση. Να υπενθυμίσουμε ότι όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι όταν μία οικογένεια που κάνει διακοπές στο νησί πήγε να κολυμπήσει παρά τους δυνατούς ανέμους και τα κύματα. Δυστυχώς, το 10χρονο παιδί παρασύρθηκε από τα κύματα με τον πατέρα του να το αντιλαμβάνεται και να πέφτει στη θάλασσα για να το σώσει. Κρήτη

Με τη βοήθεια και άλλων λουόμενων το παιδί βγήκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ τελικά κατάφεραν να επαναφέρουν τον σφυγμό του παιδιού. Αμέσως το μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για τις περαιτέρω εξετάσεις ενώ ακολούθησε η μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο πατέρας του παιδιού μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, καθώς στην προσπάθειά του να σώσει το παιδί χτύπησε σε βράχια με αποτέλεσμα να έχει εκδορές στο σώμα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments