Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Μανόνε

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Μανόνε
Παναθηναϊκός: Αυτή την περίοδο, οι Πράσινοι αναζητούν νέο τερματοφύλακα. Όπως αποκαλύπτεται, στο στόχαστρό τους βρίσκεται ο Βίτο Μανόνε.

Τον επόμενο ηγέτη του κάτω από τα δοκάρια αναζητά ο Παναθηναϊκός. Στη λίστα του φαίνεται πως συγκαταλέγεται ο Βίτο Μανόνε. Τι αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα.

Παναθηναϊκός: Αναζητά νέο ηγέτη κάτω από τα δοκάρια

Ο Παναθηναϊκός «κοιτάζει» και για τερματοφύλακα στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, και σύμφωνα με τη Sportday οι Πράσινοι έχουν στη λίστα τους τον Βίτο Μανόνε.

Ο 33χρονος γκολκίπερ έχει μεγάλη πείρα από τα γήπεδα της Αγγλίας, καθώς έχει αγωνιστεί σε Άρσεναλ, Χαλ, Σάντερλαντ και Ρέντινγκ, ενώ από το Σεπτέμβριο του 2020 ανήκει στη Μονακό.

Παναθηναϊκός

Το αρνητικό είναι πως δεν προέρχεται από γεμάτες σεζόν, ενώ πέρσι είχε εννιά συμμετοχές.

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αναζητά κάποιον που θα βάλει ανταγωνισμό στον Σωκράτη Διούδη, ακόμα και να πάρει και τη θέση του βασικού, και μένει να δούμε αν ο Μανόνε μπορεί να είναι μια τέτοια περίπτωση.

Μπρούνο: Αποτελεί παρελθόν από τον Άρη

Εν τω μεταξύ στον Άρη, το διαφαινόμενο διαζύγιο μεταξύ των Κίτρινων της Θεσσαλονίκης και του Μπρούνο Φελίπε είναι και επίσημο, με τον Βραζιλιάνος να συνεχίζει σε άλλη ομάδα.

Μπρούνο: Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας

Σε ενημέρωσή της η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν υπολογιζόταν από τον Άκη Μάντζιο και έψαχνε για νέα ομάδα στην καριέρα του και, αυτή όπως όλα δείχνουν θα είναι η Σέριφ Τιρασπόλ. Η ανακοίνωση των «κίτρινων» αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Βραζιλιάνο μέσο, Bruno Felipe και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Μπρούνο: Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του

Η Σερίφ Τιρασπόλ που αγωνίζεται στα προκριματικά του UEFA Champions League και βρίσκεται μια ανάσα από την είσοδο της στους ομίλους της διοργάνωσης θα είναι όπως όλα δείχνουν η επόμενη ομάδα του Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος δεν υπολογιζόταν από τον Άρη και αναζητούσε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Την βρήκε στους μολδαβούς που ήδη αγωνίζονται ο Γιώργος Αθανασιάδης και ο Δημήτρης Κολοβός. Ο Μπρούνο θα μετακομίσει στη Σέριφ ως ελεύθερος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments