Ελλάδα

Χαλκιδική: 49χρονος ανασύρθηκε νεκρός από την θαλάσσια

Χαλκιδική: 49χρονος ανασύρθηκε νεκρός από την θαλάσσια
Προανάκριση διενεργεί το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το απόγευμα 49χρονος από την θαλάσσια περιοχή της παραλίας των Νέων Πλαγίων Χαλκιδικής. Ο άνδρας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργεί το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ έχει παραγγελθεί διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Φθιώτιδα: Ένας Ελβετός τουρίστας πέθανε ενώ έκανε μπάνιο. Τον ανέσυραν άλλοι λουόμενοι, αλλά ήταν αργά.

Στην Φθιώτιδα στην παραλία του Αγίου Σεραφείμ του Δήμου Καμένων Βούρλων, ένας 87χρονος Ελβετός τουρίστας είχε πάει για το πρωινό του μπάνιο, αλλά έχασε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, χρειάστηκε η συνδρομή άλλων λουόμενων και συγγενικών του προσώπων για την ανάσυρσή του από τη θάλασσα. Διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο κατέβαλαν προσπάθειες για ανάνηψη χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα.

Χανιά: Άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη στην Κρήτη όταν 53χρονη τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε ξαπλώστρα.

Άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός στα Χανιά, καθώς 53χρονη τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε ξαπλώστρα. Πρόσφατα άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης το 10χρονο παιδί που βρέθηκε το περασμένο Σάββατο να παλεύει με τα κύματα στην παραλία των Γουρνών.

Πιο συγκεκριμένα, μια 53χρονη τουρίστρια πέθανε, πιθανόν από ανακοπή καρδιάς, ενώ ήταν ξαπλωμένη σε ξαπλώστρα στην παραλία της Παχιάς Άμμου, στην Παλαιόχωρα Χανίων. Περίπου στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, η γυναίκα που έκανε τις διακοπές της στην περιοχή, έχασε τις αισθήσεις της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments