Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Aνακοίνωσε τον Νάιτζελ Χέιζ

Μπαρτσελόνα: Aνακοίνωσε τον  Νάιτζελ Χέιζ
Μπαρτσελόνα: Υπέγραψε επίσημα ο Νάιτζελ Χέιζ με τον Αμερικανό να ανακοινώνεται από την ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους έως το καλοκαίρι του 2022.

Μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Μπαρτσελόνα καθώς απέκτησε τον  τον Νάιτζελ Χέιζ για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Χέιζ αγωνίστηκε στην Ζάλγκιρις τη σεζόν 2020/21 ενώ το όνομά του συνδέθηκε με αρκετές ομάδες της EuroLeague, ανάμεσά τους ο Παναθηναϊκός και η Μονακό. Ο Χέιζ αφού περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα.

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους ωστόσο κατάφερε και έπεισε τον παίκτη να μετακομίσει στη Βαρκελώνη και να φορέσει τα χρώματα της Μπαρτσελόνα για τον επόμενο ένα χρόνο. Τη σεζόν 2020/21, ο Χέιζ είχε 9.5 πόντους μέσο όρο με το εξαιρετικό 44% στα τρίποντα, ενώ μάζεψε και 3.9 ριμπάουντ μοιράζοντας και 1.2 ασίστ με τα χρώματα της Ζάλγκιρις.

&nbs

Λίγα λόγια για τον Χέιζ

Ο Χέιζ αποφοίτησε από το Ουισκάνσιν το 2016 και μάλιστα ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας της εκείνης χρονιάς. Ακόμα, έπαιξε λίγα ματς στο NBA με Νικς, Λέικερς, Ράπτορς και Κινγκς ενώ πέρασε κι από την Αναπτυξιακή Λίγκα. Συνολικά πραγματοποίησε 9 εμφανίσεις χωρίς όμως να κάνει κάτι αξιοσημείωτο.

Ο Νάιτζελ Χέιζ έκανε την εμφάνιση του στην Ευρώπη με την φανέλα της Γαλατασαράι. Ήταν εκπληκτικός στο Eurocup εκείνης της χρονιάς με 15,7 πόντους- 5,6 ριμπάουντ- 1,8 ασίστ και 43,2% στα τρίποντα. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στην Ζαλγκίρις στην οποία αγωνίστηκε για δύο σεζόν.

Πρόκειται για έναν παίκτη, που μπορεί να κάνει την διαφορά, όταν βρεθεί στο καλό του βράδυ και να κουβαλήσει την ομάδα μόνος του στις πλάτες του. Βασικό του όπλο είναι το τρίποντο και όταν βρεθεί σε καλή βραδιά μπορεί να γίνει ασταμάτητος βομβαρδίζοντας τα αντίπαλα καλάθια.

Ο 26χρονος φόργουορντ προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη Ζαλγκίρις στην Ευρωλίγκα, καθώς είχε κατά μέσο όρο 9,5 πόντους, με 44% στα τρίποντα, 89,4% στις βολές και 3,9 ριμπάουντ. Με την Ζαλγκίρις αγωνίστηκε συνολικά σε 61 παιχνίδια. Την καλύτερή του εμφάνιση την έκανε κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου είχε 24 πόντους με 3/5 τρίποντα ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments