Lifestyle

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Πάντρεψαν μαζί φιλικό ζευγάρι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Πάντρεψαν μαζί φιλικό ζευγάρι
Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου ανέλαβε να παντρέψει φιλικό ζευγάρι το βράδυ του Σαββάτου. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έγιναν κουμπάροι.

Η πρώην αθλητικογράφος ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την προετοιμασία της νύφης, αλλά και το μυστήριο. Όπως διαβάζουμε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος πάντρεψαν τους φίλους τους, Θάνο Μαυράκη και Λυβιάκη.

Το εντυπωσιακό λουκ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη Το εντυπωσιακό λουκ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με ένα έξωμο γαλάζιο φόρεμα σε στραφταλιζέ τόνους, στάθηκε πλάι στον Κωνστανίνο Βασάλο που κι εκείνος ήταν ντυμένος σε καλοκαιρινούς τόνους.

Κουμπάοι έγιναν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Κουμπάοι έγιναν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη Αντίστοιχα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανάρτησε φωτογραφίες από την ετοιμασία του γαμπρού και τα πειράγματα λίγο πριν την μεγάλη στιγμή.

Η προετοιμασία του γαμπρού πριν από τον γάμο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη με μια ματιά

  • Για πολλά χρόνια ήταν στο αθλητικό τμήμα του ΣΚΑΪ.
  • Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor.
  • Από τότε έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Εργάζεται ως δημοσιογράφος – αθλητικογράφος. Εκτός από την κολύμβηση και το στίχο με τα οποία έχει ασχοληθεί, της αρέσει το surf και το Pole Dancing. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησε πως αυτός ο χορός είναι τρόπος ζωής και την αφήνει να εκφραστεί ελεύθερα. Η δημοσιογράφος αγαπάει τα ταξίδια, τη μαγειρική και είναι σπιτόγατος.

Η Ευρυδίκη έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση άλλα έχει ασχοληθεί και με τον στίβο. Κάτι που αγαπά πολύ είναι η μαγειρική άλλα και τα social media. Ο λόγος που είχε βρεθεί στο Survivor είναι επειδή είναι άνθρωπος των έντονων καταστάσεων και το θεώρησε ως μια τρελή εμπειρία και που ήθελε να δοκιμάσει τα όρια της.

Κωνσταντίνος Βασάλος με μια ματιά

  • Έγινε ευρύτερα γνωστός το 2017 μέσω της συμμετοχής του στο πέμπτο κύκλο Survivor Greece.
  • Είναι γυμναστής και παρουσιαστής.
  • Τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι Έλληνας γυμναστής, αθλητής του body building και παρουσιαστής.

Γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ έχει καταγωγή από την Σίφνο και την Καρδίτσα. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να ασχολείται πιο ενεργά με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με το body building. Έναυσμα για την ενασχόλησή του με το συγκεκριμένο άθλημα ήταν η οικογένειά του καθώς ο πατέρας του, Γιάννης Βασάλος, και η αδερφή του ήταν πρωταθλητές στο body building. Παράλληλα με την ενασχόληση του ως επαγγελματίας αθλητής υπήρξε γυμναστής δουλεύοντας στο γυμναστήριο του πατέρα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments